Resultaat 11 - 20 (van 160)

4 april 2019 t/m 24 april 2019 | Zie bericht voor locaties, data en tijdstippen

“Dat moet via internet” is wat we steeds vaker en steeds dwingender horen. Of we willen of niet, steeds meer zaken gaan via de internet. Denk bijvoorbeeld aan de Belastingdienst, aanvragen van toeslagen, bankzaken, ziektekostenverzekering of andere informatie.

04 apr t/m 24 apr

4 april 2019 t/m 24 april 2019 | Zie bericht voor locaties, data en tijdstippen

04 apr t/m 24 apr

• Het verleden en heden van de betrekkingen tussen Canada en Nederland Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Schoonhoven

Julia Tunney, een lerares op de middelbare school uit Canada, zal donderdag 4 april een presentatie geven met de titel 'heden en verleden van de relaties tussen Canada en Nederland’. Het zal gaan over de geschiedenis achter deze relatie vanwege de Tweede Wereldoorlog, hoe wordt deze relatie nog steeds geëerd, en waarom is het zo belangrijk om deze relaties te onderhouden?

do 04 apr

• Digitaal café Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Schoonhoven

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen. Breng uw eigen tablet of telefoon mee of maak gebruik van de computers van de bibliotheek.

do 04 apr

• Historisch café in Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Krimpen aan de Lek

Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur zit de Historische Vereniging Crempene aan de leestafel in de bibliotheek in Krimpen aan de Lek voor het Historisch Café.

vr 05 apr

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 05 apr

• Vestiging Krimpen aan de Lek voor het eerst op zaterdag open! Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Krimpen aan de Lek

Onze vestiging in Krimpen aan de Lek wijzigt haar openingstijden. Vanaf heden is de bibliotheek in het Cultuurhuis niet meer open op vrijdagavond. In plaats daarvan opent zij haar deuren op deze zaterdagochtend voor het eerst van 11.00 tot 13.00 uur.

za 06 apr

8 april 2019 t/m 28 april 2019 | Zie bericht voor locaties, data en tijdstippen

08 apr t/m 28 apr

• Digitaal café Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Krimpen aan de Lek

di 09 apr

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Lekkerkerk

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

wo 10 apr