Resultaat 31 - 40 (van 160)

• Brei- en haakcafé Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bergambacht

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? Maandelijks zijn er bijeenkomsten in de bibliotheken van de Krimpenerwaard waar u vrijblijvend aan kunt schuiven om ideeën en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

wo 17 apr

• Digitaal café Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen.

do 18 apr

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 19 apr

• Gratis Workshop “Blijf Digitaal Sterk!” Bekijk details

24 april 2019 t/m 14 mei 2019 | Zie bericht voor locaties, data en tijdstippen

“Dat moet via internet” is wat we steeds vaker en steeds dwingender horen. Of we willen of niet, steeds meer zaken gaan via de internet. Denk bijvoorbeeld aan de Belastingdienst, aanvragen van toeslagen, bankzaken, ziektekostenverzekering of andere informatie.

24 apr t/m 14 mei

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Lekkerkerk

wo 24 apr

• Buurtsportcoach spreekuur Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Krimpen aan de Lek

Let op: tijdstip gewijzigd! Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

wo 24 apr

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

vr 26 apr

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

• Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bergambacht

• Taalcafé Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Wil je beter Nederlands leren spreken? Kom dan naar het Taalcafé in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek, om de week op dinsdagochtend om 10.00 uur.