Resultaat 41 - 50 (van 160)

• Buurtsportcoach spreekuur Schoonhoven Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Schoonhoven

di 30 apr

• Digitaal café Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Schoonhoven

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen. Breng uw eigen tablet of telefoon mee of maak gebruik van de computers van de bibliotheek.

do 02 mei

• Historisch café in Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Krimpen aan de Lek

Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur zit de Historische Vereniging Crempene aan de leestafel in de bibliotheek in Krimpen aan de Lek voor het Historisch Café.

vr 03 mei

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 03 mei

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Lekkerkerk

wo 08 mei

• Buurtsportcoach spreekuur Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Krimpen aan de Lek

Let op: tijdstip gewijzigd! Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

wo 08 mei

• Brei- en haakcafé Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? Maandelijks zijn er bijeenkomsten in de bibliotheken van de Krimpenerwaard waar u vrijblijvend aan kunt schuiven om ideeën en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

do 09 mei

• Historische filmochtend Schoonhoven Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | HOP Schoonhoven

Iedere tweede donderdag van de maand kunt u een historische film komen bekijken in de bibliotheek van Schoonhoven. Toegang is gratis. Inloop vanaf 10.00 uur. De film start om 10.30 uur.

do 09 mei

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

vr 10 mei

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

di 14 mei