Resultaat 51 - 60 (van 160)

• Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bergambacht

• Taalcafé Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Wil je beter Nederlands leren spreken? Kom dan naar het Taalcafé in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek, om de week op dinsdagochtend om 10.00 uur.

• Digitaal café Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Krimpen aan de Lek

• Buurtsportcoach spreekuur Schoonhoven Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Schoonhoven

• Brei- en haakcafé Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bergambacht

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? Maandelijks zijn er bijeenkomsten in de bibliotheken van de Krimpenerwaard waar u vrijblijvend aan kunt schuiven om ideeën en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

wo 15 mei

• Digitaal café Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

do 16 mei

• Digitaal café Bergambacht Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Bergambacht

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen. Breng uw eigen tablet of telefoon mee of maak gebruik van de computers van de bibliotheek.

ma 20 mei

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Lekkerkerk

wo 22 mei

• Buurtsportcoach spreekuur Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Krimpen aan de Lek

Let op: tijdstip gewijzigd! Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

wo 22 mei

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

di 28 mei