Resultaat 61 - 70 (van 390)

• Buurtsportcoach spreekuur Schoonhoven Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Schoonhoven

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

wo 06 mrt

• Digitaal café Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Schoonhoven

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen. Breng uw eigen tablet of telefoon mee of maak gebruik van de computers van de bibliotheek.

do 07 mrt

• Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bergambacht

vr 08 mrt

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 08 mrt

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details