Resultaat 1 - 10 (van 219)

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Schoonhoven

Wilt u (beter) Nederlands leren? Heeft u moeite met lezen, schrijven of formulieren invullen? Of woont u nog maar kort in Nederland? Kom dan naar het Taalhuis Krimpenerwaard!

do 25 jul

• Taalhuis: Oefen Nederlands in de zomervakantie (Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek (zie overzicht)

In de zomervakantie organiseert het Taalhuis verschillende taalactiviteiten. Je kunt dan extra Nederlands oefenen. Het is voor volwassenen en kinderen. De taalactiviteiten vinden plaats in de bibliotheek van Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Schoonhoven. De ene week zijn er taalspelletjes en de andere week is er een themabijeenkomst.

vr 26 jul

• In juli en augustus tijdelijk geen juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek. Let op: in de maanden juli en augustus is er geen juridisch spreekuur in de Bibliotheek. Wel kunt u in het geval van dringende vragen telefonisch contact opnemen met het kantoor van Mr. Roozemond.

vr 26 jul

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Krimpen aan de Lek

ma 29 jul

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Bergambacht Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | Bergambacht

ma 29 jul

• Taalhuis: Oefen Nederlands in de zomervakantie (Schoonhoven) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

di 30 jul

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Lekkerkerk

di 30 jul

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Lekkerkerk

wo 31 jul

• Buurtsportcoach spreekuur Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Krimpen aan de Lek

Let op: tijdstip gewijzigd! Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

wo 31 jul

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Schoonhoven Bekijk details