Resultaat 1 - 10 (van 95)

• Vriendenkring Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Bergambacht

Sommige mensen maken heel makkelijk vrienden. Anderen hebben daar wat meer moeite mee. Wil jij ook wel eens naar een café, de bioscoop of winkelen? Maar vind je het lastig om alleen te gaan? Dan is Vriendenkring misschien iets voor jou!

do 23 mei

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

• Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bergambacht

• Buurtsportcoach spreekuur Schoonhoven Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Schoonhoven

• Taalcafé Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Wil je beter Nederlands leren spreken? Kom dan naar het Taalcafé in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek, om de week op dinsdagochtend om 10.00 uur.

di 04 jun

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Lekkerkerk

wo 05 jun

• Buurtsportcoach spreekuur Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Krimpen aan de Lek

Let op: tijdstip gewijzigd! Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

wo 05 jun

• Digitaal café Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Schoonhoven

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen. Breng uw eigen tablet of telefoon mee of maak gebruik van de computers van de bibliotheek.

do 06 jun

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details