Resultaat 1 - 10 (van 70)

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Schoonhoven

Wilt u (beter) Nederlands leren? Heeft u moeite met lezen, schrijven of formulieren invullen? Of woont u nog maar kort in Nederland? Kom dan naar het Taalhuis Krimpenerwaard!

do 21 nov

• Digitaal café Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen.

do 21 nov

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk (gratis) Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 22 nov

• Cursussen Digisterker en Klik & Tik Bekijk details

25 november 2019 | Bibliotheek Bergambacht

Er is eigenlijk bijna niet meer aan te ontkomen; omgaan met de computer en internet wordt de gewoonste zaak van de wereld. Maar wat als u die vaardigheid nog niet heeft of er onzeker over bent? De bibliotheek helpt iedereen die er open voor staat om digitaal vaardig(er) te worden. Er zijn twee soorten cursussen en binnenkort starten deze in de bibliotheek van Bergambacht.

• Sollicitatietraining in Lekkerkerk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Lekkerkerk

Ben je op zoek naar werk en wil je leren hoe je tegenwoordig het beste zelfstandig kunt solliciteren? Misschien kan een training in de bibliotheek jou helpen. Tijdens de training leer je stap voor stap alles wat je nodig hebt om nieuw of ander werk te vinden.

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Krimpen aan de Lek

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Bergambacht Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | Bergambacht

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

• Taalcafé Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Wil je beter Nederlands leren spreken? Kom dan naar het Taalcafé in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek, om de week op dinsdagochtend om 10.00 uur.

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Lekkerkerk