Resultaat 1 - 10 (van 23)

• Het internet op met uw tablet of smartphone Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | H. Zanenhuis, Ammerstol

Voor mensen die een tablet of smartphone hebben is het vaak nog een hele stap om daarmee op internet te gaan. Soms is niet duidelijk hoe je dat doet en als je dan de juiste app hebt gevonden, hoe je dan aan de slag kunt gaan.

do 26 apr

• Brei- en Haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Kom gezellig haken of breien in de bibliotheek van Schoonhoven!

di 01 mei

• Bibliotheek Lekkerkerk: sollicitatietraining Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Lekkerkerk

Ben je op zoek naar werk en wil je leren hoe je tegenwoordig het beste zelfstandig kunt solliciteren? Wanneer je een MBO-4 opleiding of lager hebt kan een Videotraining jou helpen.

ma 07 mei

• Tablet café Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Schoonhoven

De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert, in samenwerking met SeniorWeb, op veler verzoek tabletcafé’s. Het accent van een tabletcafé ligt op het uitwisselen van ervaringen onderling. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books of andere handige trucjes. Deze bijeenkomsten zijn dus geen cursussen waarbij u stap voor stap leert omgaan met uw tablet. Ook voor vragen over uw smartphone kunt u terecht.

• HOP Ouderkerk; Break-in Box Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Ouderkerk a/d IJssel

Het Historisch Ontmoetings Punt in de bibliotheek van Ouderkerk aan den IJssel organiseert in de meivakantie weer een activiteit voor jongeren vanaf 10 jaar.

• HOP Ouderkerk; Break-in Box Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Bibliotheek Ouderkerk a/d IJssel

• Lezing HOP; Het zwembad 't Wilgerak 1923-1967 Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | HOP Bibliotheek Schoonhoven

Het zwembad 1923-1967; lezing door Nico van Dam.

• Bibliotheek Lekkerkerk: sollicitatietraining Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Lekkerkerk

ma 14 mei

• Tablet café Bergambacht Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Bergambacht

ma 14 mei

• Brei- en Haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Kom gezellig haken of breien in de bibliotheek van Schoonhoven!

di 15 mei