Resultaat 1 - 10 (van 41)

• Tablet café Bergambacht Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Bergambacht

De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert, in samenwerking met SeniorWeb, op veler verzoek tabletcafé’s. Het accent van een tabletcafé ligt op het uitwisselen van ervaringen onderling. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books of andere handige trucjes. Deze bijeenkomsten zijn dus geen cursussen waarbij u stap voor stap leert omgaan met uw tablet. Ook voor vragen over uw smartphone kunt u terecht.

ma 19 feb

• Brei- en Haakcafé Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bergambacht

Kom iedere maand gezellig haken of breien in de bibliotheek van Bergambacht!

wo 21 feb

• Brei- en Haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Kom gezellig haken of breien in de bibliotheek van Schoonhoven!

di 27 feb

• Bibliotheek Lekkerkerk; Minecraft Bouw Challenge Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek Lekkerkerk

Bibliotheek Lekkerkerk, Stichting WON en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk organiseren op dinsdag 27 februari een Minecraft Bouw Challenge.

di 27 feb

• Tablet café Krimpen a/d Lek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Krimpen a/d Lek

di 06 mrt

• Brei- en Haakcafé Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Kom iedere tweede donderdag van de maand gezellig haken of breien in de bibliotheek van Lekkerkerk!

do 08 mrt

• Historische filmochtend Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | HOP Schoonhoven

Elke tweede donderdag van de maand draaien we op groot scherm een film over het Schoonhoven van vroeger of de omgeving. De bibliotheek is om 10.00 uur open, de film begint om 10.30 uur. De toegang is gratis, u kunt zo binnen lopen.

do 08 mrt

• Brei- en Haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Kom gezellig haken of breien in de bibliotheek van Schoonhoven!

• Tablet café Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Schoonhoven

• Lezing HOP; De miniatuur-bibliotheek van Guus Thurkow Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | HOP Bibliotheek Schoonhoven

De miniatuurbibliotheek; lezing door Gerrit de Jong en Jan Verhoeven.