Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Brei- en Haakcafé Schoonhoven juli Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Het Brei- en Haakcafé in Bibliotheek Schoonhoven is nu twee keer in de maand geopend! Iedereen die van breien of haken houdt is van harte welkom op dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.

di 25 jul

• Zomertaal bij de bibliotheek Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Lekkerkerk

De Bibliotheek Krimpenerwaard is zeer actief bij de taalondersteuning van statushouders en iedereen die de Nederlandse taal wil aanleren of verbeteren. In de zomervakantie staan deze activiteiten op een laag pitje en gaan de meeste cursisten niet naar school. Om het niveau vast te kunnen houden is het belangrijk dat cursisten geactiveerd worden de Nederlandse taal te gebruiken. Daarom organiseert het Taalhuis in wording twee activiteiten in het kader van Zomertaal.

ma 31 jul

• Visio inloopspreekuur Krimpen a/d Lek Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Krimpen a/d Lek

Veel mensen, met name ouderen, blijven met beperkt zicht rondlopen. “Ouderdom komt met gebreken” is een verklaring die ze eraan geven. Deze mensen hebben baat bij advies en revalidatie op maat.

wo 02 aug

• Brei- en Haakcafé Schoonhoven augustus Bekijk details