Resultaat 1 - 10 (van 390)

• Lezing Logopedist Nationale Voorleesdagen Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Schoonhoven

Voor ouders die willen weten hoe het zit met taal- en spraakontwikkeling bij jonge kinderen of daar vragen over hebben, is er donderdagavond 24 januari vanaf 20.00 uur in de Bibliotheek van Schoonhoven de mogelijkheid om te komen luisteren naar en praten met logopediste Judith Verkleij van Logopedie Schoonhoven.

do 24 jan

• Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bergambacht

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

vr 25 jan

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 25 jan

• Nationale Voorleesdagen: Poppentheater Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Krimpen aan de Lek (26/1), Schoonhoven (26/1) en Gouderak (30/1)

In januari worden weer de Nationale Voorleesdagen georganiseerd, bedoeld om het voorlezen aan kinderen tot ongeveer 6 jaar te bevorderen. Ook de bibliotheken in de Krimpenerwaard vinden in die dagen diverse activiteiten plaats.

za 26 jan

za 26 jan