Resultaat 1 - 10 (van 160)

• Gratis & Nieuw: Workshop WhatsApp Bekijk details

6 februari 2019 t/m 25 maart 2019 | Krimpenerwaard (zie bericht voor loacties en tijdstippen)

WhatsApp is een heel populaire, gratis app voor smartphones. Via de app verstuur je berichten, foto’s of filmpjes. Dat de app méér functies heeft, weet niet iedereen.

06 feb t/m 25 mrt

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Lekkerkerk

• Buurtsportcoach spreekuur Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Krimpen aan de Lek

Let op: tijdstip gewijzigd! Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

• Meester Mark in de bibliotheek van Schoonhoven Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Schoonhoven

"Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden. Tijdens deze lezing in de bibliotheek van Schoonhoven vertel ik daarom niet alleen over mijn eigen onderwijservaringen."

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 29 mrt

• Workshop jeugd 10 - 14 jaar: Verbeter je Engels Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Lekkerkerk

Op zaterdagmorgen 30 maart kunnen kinderen van ongeveer 10 tot 14 jaar naar de Bibliotheek van Lekkerkerk komen om op een leuke en actieve manier hun kennis van de Engelse taal te vergroten.

za 30 mrt

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

• Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bergambacht

• Taalcafé Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Wil je beter Nederlands leren spreken? Kom dan naar het Taalcafé in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek, om de week op dinsdagochtend om 10.00 uur.

• Buurtsportcoach spreekuur Schoonhoven Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Schoonhoven