Resultaat 1 - 10 (van 44)

• Tabletintroductiebijeenkomst Bibliotheek Schoonhoven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Schoonhoven

Is een tablet iets voor mij?

ma 02 okt

• Brei- en Haakcafé Schoonhoven 3 oktober Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Het Brei- en Haakcafé in Bibliotheek Schoonhoven is nu twee keer in de maand geopend! Iedereen die van breien of haken houdt is van harte welkom op dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.

• Klik & Tik: het internet op voor beginners Bekijk details

12 september 2017, 10:00 t/m 3 oktober 2017, 12:00 | Bergambacht

Gebruik van het internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Maar soms wordt vergeten dat er mensen zijn die nog niet of nog niet helemaal vaardig zijn in het gebruik ervan. De Bibliotheek organiseert daarom onder andere deze cursus Klik & Tik in Bergambacht.

12 sep t/m 03 okt

• Tabletcafé Krimpen a/d Lek oktober Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Krimpen a/d Lek

De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert, in samenwerking met SeniorWeb, op veler verzoek tabletcafé’s. Het accent van een tabletcafé ligt op het uitwisselen van ervaringen onderling. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books of andere handige trucjes. Deze bijeenkomsten zijn dus geen cursussen waarbij u stap voor stap leert omgaan met uw tablet. Ook voor vragen over uw smartphone kunt u terecht.

• HOP-lezing: Geschiedenisonderwijs sinds 1950 Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | HOP Schoonhoven

Liesbeth Dirks, docent geschiedenis aan het Schoonhovens College, werd in 2016 in een nationale verkiezing uitgeroepen tot Geschiedenisleraar van het jaar. Deze avond zet zij uiteen hoe het geschiedenisonderwijs sinds 1945 veranderd is.

• Brei- en Haakcafé Lekkerkerk oktober Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Kom iedere tweede donderdag van de maand gezellig haken of breien in de bibliotheek van Lekkerkerk!

do 05 okt

• DigiSterker (VERVALT WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN) Bekijk details

14 september 2017, 10:00 t/m 5 oktober 2017, 12:00 | Bergambacht

Gebruik van het internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Maar soms wordt vergeten dat er mensen zijn die nog niet of nog niet helemaal vaardig zijn in het gebruik ervan. De Bibliotheek organiseert daarom deze cursus DigiSterker in Bergambacht.

14 sep t/m 05 okt

• Leesgroep toneelstukken Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Schoonhoven

We kijken dramaseries op televisie en gaan weleens naar het theater om een toneelstuk te zien. Toneelstukken zijn grappig, ontroerend, verdrietig, spannend, … Toneelstukken spreken ons aan, maar we lezen ze zelden. En dat is jammer.

vr 06 okt

• Visio inloopspreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Bergambacht

Veel mensen, met name ouderen, blijven met beperkt zicht rondlopen. “Ouderdom komt met gebreken” is een verklaring die ze eraan geven. Deze mensen hebben baat bij advies en revalidatie op maat.

ma 09 okt

• Tablet café Schoonhoven oktober Bekijk details