Resultaat 1 - 10 (van 14)

• Cursus Digisterker (aanmelden is niet meer mogelijk i.v.m. max. aantal deelnemers) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Lekkerkerk

De overheid regelt steeds meer via het internet en verwacht dat u daar ook gebruik van maakt. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Voor een groot aantal mensen vormt de digitale overheid nog een drempel. Daarom biedt de Bibliotheek Krimpenerwaard de cursus “Digisterker: werken met de digitale overheid”.

ma 27 nov

• Visio inloopspreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Veel mensen, met name ouderen, blijven met beperkt zicht rondlopen. “Ouderdom komt met gebreken” is een verklaring die ze eraan geven. Deze mensen hebben baat bij advies en revalidatie op maat.

di 28 nov

• Visio inloopspreekuur Schoonhoven Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Schoonhoven

di 28 nov

• Nederland Leest: Ik, Robot Bekijk details

1 november 2017 t/m 30 november 2017

Het thema van Nederland Leest 2017 is ‘robotica’, kom in november naar de Bibliotheek, praat mee en krijg het boek Ik, robot van Isaac Asimov cadeau!

01 nov t/m 30 nov

ma 04 dec

• Tabletcafé Krimpen a/d Lek december Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Krimpen a/d Lek

De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert, in samenwerking met SeniorWeb, op veler verzoek tabletcafé’s. Het accent van een tabletcafé ligt op het uitwisselen van ervaringen onderling. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books of andere handige trucjes. Deze bijeenkomsten zijn dus geen cursussen waarbij u stap voor stap leert omgaan met uw tablet. Ook voor vragen over uw smartphone kunt u terecht.

di 05 dec

• Papa Mama Café Krimpen a/d Lek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Krimpen a/d Lek

Woensdagmorgen 6 december organiseren we weer een Papa en Mama Café.

wo 06 dec

• Brei- en Haakcafé Lekkerkerk december Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Kom iedere tweede donderdag van de maand gezellig haken of breien in de bibliotheek van Lekkerkerk!

do 07 dec

• HOP Ouderkerk: Korte cursus Voorouderonderzoek op internet Bekijk details

7 december 2017, 14:00 t/m 18 januari 2018, 16:00 | SCO d'Ouwe Backery

Een cursus van het Historisch Ontmoetingspunt Ouderkerk in samenwerking met de SCO Ouderkerk over het zoeken van genealogische gegevens op websites en in archiefbronnen.

07 dec t/m 18 jan

• Cursus Digisterker (aanmelden niet meer mogelijk i.v.m. max. aantal deelnemers) Bekijk details

ma 11 dec