Resultaat 1 - 10 (van 79)

• Digitaal café Lekkerkerk (voormalig tabletcafé) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen.

do 20 sep

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 21 sep

• Cursus: Digitaalvaardig met DigiSterker Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bergambacht

De overheid regelt steeds meer via het internet en verwacht dat u daar ook gebruik van maakt. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Voor een groot aantal mensen vormt de digitale overheid nog een drempel. Daarom biedt de Bibliotheek Krimpenerwaard de cursus “Digisterker: werken met de digitale overheid”.

ma 24 sep

• Basiscursus voor internet Klik & Tik: Het internet op Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bergambacht

Bent u of kent u iemand die nog niet zo goed met Internet om kan gaan maar dat wel wil leren? De bibliotheek Krimpenerwaard start binnenkort de cursus "Klik & Tik: het internet op". Deze cursus wordt gegeven in de bibliotheek Bergambacht. Tijdens vier lesochtenden gaat u met hulp van vrijwilligers zelf aan de slag om de basisfuncties aan te leren.

di 25 sep

• Energie besparen kan iedereen, gratis informatiebijeenkomst vol tips & trucs in Cultuurhuis Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Krimpen aan de Lek

Wilt u wel eens weten hoe u met vrij eenvoudige maatregelen nog heel wat energie kunt besparen? Goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Op donderdagmiddag 27 september om 14.30 uur organiseert de Bibliotheek Krimpen aan de Lek een informatiebijeenkomst in een zaal van het Cultuurhuis.

do 27 sep

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

vr 28 sep

• Cursus: Digitaalvaardig met DigiSterker Bekijk details

ma 01 okt

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

• Basiscursus voor internet Klik & Tik: Het internet op Bekijk details

• Vakantieactiviteit HOP Ouderkerk: Poeziealbum Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | HOP Ouderkerk

Wie heeft er nog een vriendenboek of poëziealbum? Vroeger hadden de meeste kinderen een poëziealbum. Daar schreven ouders, opa, oma, juffen, meesters, klasgenootjes en andere vriendjes en vriendinnetjes een gedichtje in en plakten er mooie bontkleurde plaatjes bij. In de maand oktober staan de panelen in het teken van poëziealbums.