Resultaat 1 - 10 (van 160)

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Krimpen aan de Lek

Wilt u (beter) Nederlands leren? Heeft u moeite met lezen, schrijven of formulieren invullen? Of woont u nog maar kort in Nederland? Kom dan naar het Taalhuis Krimpenerwaard!

• Digitaal café Bergambacht Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Bergambacht

Heeft u vragen over internet, apps, uw tablet of smartphone? Of wilt u weten hoe u e-books op uw e-reader zet? Tijdens het Digitale café van de Bibliotheek Krimpenerwaard kunt u met al deze vragen terecht. Bibliotheekvrijwilligers staan klaar om u te helpen. Breng uw eigen tablet of telefoon mee of maak gebruik van de computers van de bibliotheek.

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Bergambacht Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | Bergambacht

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

• Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bergambacht

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Lekkerkerk

• Buurtsportcoach spreekuur Schoonhoven Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Schoonhoven

• Taalhuis spreekuur (visiting hour) Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Schoonhoven

• Digitaal café Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

• Lezing Voettocht naar Santiago de Compostella Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Krimpen a/d Lek

Anne-Marie Kruiper verzorgt op verzoek van de bibliotheek Krimpen aan de Lek op donderdagavond 19 september een lezing over de 800 kilometer lange voettocht naar Santiago de Compostella die zij in 2016 maakte. Tijdens de schitterende presentatie neemt ze je mee op reis.