Resultaat 1 - 10 (van 89)

• Taalhuis Krimpenerwaard: ZomerTaal => Zing Nederlands met me in Schoonhoven Bekijk details

11:48 | Schoonhoven

Doe mee met ZomerTaal! In de vakantie zijn er leuke activiteiten in de bibliotheek. Om Nederlands te oefenen! Doe jij ook mee? Kinderen mogen ook mee komen. Het is voor jong en oud! Het is gratis en je hoeft niet aan te melden. Je mag gewoon binnen lopen!

do 26 jul

• Taalhuis Krimpenerwaard: ZomerTaal => zomercocktails maken in Krimpen aan de Lek Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Krimpen aan de Lek

wo 18 jul

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 20 jul

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

di 24 jul

vr 27 jul

• Taalhuis Krimpenerwaard: Zomertaal => Leuke spelletjes in Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Lekkerkerk