Resultaat 1 - 10 (van 88)

• Buurtsportcoach spreekuur Schoonhoven Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Schoonhoven

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

• Brei- en haakcafé Bergambacht Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bergambacht

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? Maandelijks zijn er bijeenkomsten in de bibliotheken van de Krimpenerwaard waar u vrijblijvend aan kunt schuiven om ideeën en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

• Buurtsportcoach spreekuur Gouderak Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Gouderak

• Buurtsportcoach spreekuur Ammerstol Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Elke week | Ammerstol

do 22 nov

• Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bergambacht

vr 23 nov

• Juridisch spreekuur in Lekkerkerk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Lekkerkerk

Voor een juridisch probleem meteen naar een advocaat gaan is voor veel mensen een hele stap. Voor een vrijblijvend advies kunt u nu naar het wekelijkse Juridisch spreekuur in de Bibliotheek.

vr 23 nov

• Brei- en haakcafé Schoonhoven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Vindt u het ook zo leuk om te breien of haken? En lijkt het u leuk om dat samen met anderen te doen? In Schoonhoven kunt u iedere twee weken op dinsdagochtend aanschuiven om ideeën, tips en patronen uit te wisselen en onder het genot van een kopje koffie of thee aan de slag te gaan.

• Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Lekkerkerk