Bibliotheek Lekkerkerk: sollicitatietraining

16 april 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Lekkerkerk

Ben je op zoek naar werk en wil je leren hoe je tegenwoordig het beste zelfstandig kunt solliciteren? Wanneer je een MBO-4 opleiding of lager hebt kan een Videotraining jou helpen.

Tijdens de training leer je stap voor stap alles wat je nodig hebt om werk te vinden. Er wordt gewerkt met video’s waarbij je voorbeelden en uitleg krijgt van situaties zoals die in het echt voorkomen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een goede CV schrijft en leer je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Je krijgt een werkboek en je wordt begeleid door een loopbaancoach.Voor het werkboek betaal je € 10,-- die je terugkrijgt als je alle bijeenkomsten hebt bijgewoond. Er wordt gewerkt in 2 taalniveaus, dus ook mensen die de Nederlandse taal niet goed beheersen kunnen deelnemen.

De training kun je volgen in de bibliotheek van Lekkerkerk. Maandag 9 april start een nieuwe groep, waar deelnemers zich voor kunnen opgeven. Aanmelden kun je doen aan de balie van de bibliotheek Lekkerkerk, telefonisch 0180-669999, of via de e-mail

Voor de cursus kom je 5 keer naar de bibliotheek. Op maandagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur. Data: 9 april, 16 april, 23 april, 7 mei en 14 mei.