Buurtsportcoach spreekuur Bergambacht

14 juni 2019, van 14:00 tot 15:00 | Elke 2 weken | Bergambacht

Kosten: Geen

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

Team Sportservice Krimpenerwaard is actief in de gehele gemeente. Door de grote betrokkenheid van de buurtsportcoaches weet Team Sportservice Krimpenerwaard precies wat er speelt in elke wijk.

De buurtsportcoaches zijn een vraagbaak voor alle inwoners, verenigingen en organisaties. Daarnaast leggen zij verbindingen tussen de sport, het onderwijs en maatschappelijke organisaties. Daarom komen de buurtsportcoaches graag met u in gesprek. Vanaf heden zullen de buurtsportcoaches in samenwerking met de Bibliotheek Krimpenerwaard aanwezig zijn bij een bibliotheek bij u in de buurt.

De buurtsportcoaches zullen elke week aanwezig zijn op de volgende momenten:

- Bibliotheek Lekkerkerk in de oneven weken op woensdag vanaf 10:00 uur

- Bibliotheek Krimpen aan de Lek in de oneven weken op woensdag vanaf 12:00 uur

- Bibliotheek Bergambacht in de even weken op vrijdag vanaf 14:00 uur

- Bibliotheek Schoonhoven in de even weken op dinsdag vanaf 14:00 uur

Voor meer informatie over Team Sportservice Krimpenerwaard, kunt u een kijkje nemen op onze website: www.teamsportservice.nl/krimpenerwaard.

Wij hopen met u in gesprek te kunnen gaan in een van de bibliotheken in de Krimpenerwaard!