Buurtsportcoach spreekuur Lekkerkerk

13 november 2018, van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Lekkerkerk

Kosten: Geen

Team Sportservice Krimpenerwaard is het lokaal sportloket in de gemeente Krimpenerwaard. Onze drijfveer is om echt elke inwoner, en daarmee iedereen, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Op het vlak van plezier, mentale en fysiek gezondheid en het bieden van een sociale netwerk.

Team Sportservice Krimpenerwaard is actief in de gehele gemeente. Door de grote betrokkenheid van de buurtsportcoaches weet Team Sportservice Krimpenerwaard precies wat er speelt in elke wijk.

De buurtsportcoaches zijn een vraagbaak voor alle inwoners, verenigingen en organisaties. Daarnaast leggen zij verbindingen tussen de sport, het onderwijs en maatschappelijke organisaties. Daarom komen de buurtsportcoaches graag met u in gesprek. Vanaf heden zullen de buurtsportcoaches is samenwerking met de Bibliotheek Krimpenerwaard aanwezig zijn bij een bibliotheek bij u in de buurt. De buurtsportcoaches zullen elke week aanwezig zijn op de volgende momenten:

- Bibliotheek Lekkerkerk op dinsdag vanaf 10:00 uur

- Bibliotheek Krimpen aan de Lek op dinsdag vanaf 10:00 uur

- Bibliotheek Gouderak op woensdag vanaf 10:00 uur

- Bibliotheek Schoonhoven op woensdag vanaf 15:00 uur

- Bibliotheek Ammerstol op donderdag vanaf 10:30 uur

- Bibliotheek Bergambacht op vrijdag vanaf 14:00 uur

Voor meer informatie over Team Sportservice Krimpenerwaard, kunt u een kijkje nemen op onze website: www.teamsportservice.nl/krimpenerwaard.

Wij hopen met u in gesprek te kunnen gaan in een van de bibliotheken in de Krimpenerwaard!