DigiSterker (VERVALT WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN)

14 september 2017, 10:00 t/m 5 oktober 2017, 12:00 | Bergambacht

Kosten: Gratis

Gebruik van het internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Maar soms wordt vergeten dat er mensen zijn die nog niet of nog niet helemaal vaardig zijn in het gebruik ervan. De Bibliotheek organiseert daarom deze cursus DigiSterker in Bergambacht.

Op vier achtereenvolgende donderdagen vanaf 14 september gaan we van start met de cursus Digisterker.

De cursus Digisterker is voor iedereen met wat ervaring op internet, die wil leren hoe je gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten en DigiD.

Cursisten maken kennis met diverse overheidswebsites zoals de Belastingdienst, het UWV, de SVB en de gemeente Krimpenerwaard.

De overheid vraagt steeds vaker naar uw DigiD: de digitale sleutel voor de overheid. In de cursus leert u hoe u DigiD kunt aanvragen en hoe u DigiD kunt gebruiken. Dit alles onder leiding van gecertificeerde docenten en aan de hand van een duidelijk werkboek.

Om deel te nemen aan de cursus Digisterker heeft u een e-mailadres nodig.

Alle lesochtenden zijn van 10.00 tot 12.00 uur.

De cursus is gratis en u kunt zich opgeven aan de balie van de bibliotheek.

Omdat gewerkt wordt in kleine groepen is inschrijven een voorwaarde en geldt vol is vol.