Gratis workshop over foto’s maken met smartphone of tablet in

18 oktober 2018, van 14:00 tot 17:00 | Zie bericht voor locaties en tijdstippen

Kosten: Geen

Wellicht maakt u wel eens foto’s met uw smartphone of tablet, maar wat kunt u daar precies mee? De welzijnsstichtingen, de Bibliotheek Krimpenerwaard en het SCO organiseren een nieuwe reeks bijeenkomsten voor het omgaan met uw tablet of smartphone.

Welzijnsstichtingen, de Bibliotheek Krimpenerwaard en het SCO organiseren een nieuwe reeks bijeenkomsten voor het omgaan met uw tablet of smartphone.

Wellicht maakt u wel eens foto’s met uw smartphone of tablet, maar wat kunt u daar precies mee? Voor al uw vragen maar ook voor tips en trucs kunt u de komende weken terecht bij één van de gratis workshops in de Krimpenerwaard. Een groep enthousiaste vrijwilligers staat klaar om daar uitleg over te geven. Bijvoorbeeld over het ordenen van uw foto’s en het verzenden naar anderen, maar ook manieren om een fotoboek samen te stellen.

Heeft u zin om mee te doen? De workshops vinden plaats op:

* Woensdag 10 oktober in de Hof van Stein Haastrecht om 13.30 uur

* Donderdag 18 oktober in de bibliotheek van Bergambacht, aanvang 14.00 uur en

* Donderdag 25 oktober in ‘d Ouwe Backery Ouderkerk aan den IJssel, aanvang 13.30 uur.

* Maandag 12 november, Bibliotheek Lekkerkerk, 9.30 uur

* Maandag 19 november, Schoonhoven SWOS/Oranjeplaats, 14.00 uur

* Donderdag 29 november, H. Zanenhuis Ammerstol, 14.00 uur.

De workshops duren ongeveer 2 uur.

Graag vooraf aanmelden! Dat kan door te bellen met telefoonnummer 0180-669999 of via onderstaande knop per e-mail. Ook voor meer informatie, zoals over andere data en locaties, kunt u daar terecht.