Inschepen met een boek

9 oktober 2019, van 15:00 tot 16:00 | Ammerstol

Kosten: Gratis

Het is Kinderboekenweek. Alle scholen, bibliotheken en boekhandels besteden hier aandacht aan. Vooral omdat het zo leuk en belangrijk is om te lezen. De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert in Lekkerkerk en Ammerstol dit jaar een leuke activiteit voor kinderen van 5 tot ongeveer 9 jaar.

Wat gaan we doen?

Het thema van de Kinderboekenweek is “Reis Mee!” en daarom zijn we op woensdagmiddag  9 oktober welkom op het voetveer van Ammerstol dat “Af en toe”’ vaart naar Groot-Ammers. We verzamelen om 15.00 uur in de bibliotheek van Ammerstol en gaan na het lezen van een leuk verhaal over een veerman naar het pontje lopen. Daar schepen we in kleine groepjes in en dan gaan we varen!

Het is belangrijk dat er een ouder of verzorger meegaat en de kinderen krijgen als zij dat willen een zwemvest uitgereikt.

Laat even van tevoren weten of je meevaart via info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl of bij de bibliotheek. Maar ook zonder aanmelden ben je welkom en proberen we iedereen mee te nemen.