Internetcursus in Schoonhoven: Klik&Tik

6 november 2018, van 10:00 tot 12:00 | Schoonhoven

Kosten: Geen

De Bibliotheek Krimpenerwaard start binnenkort weer met 2 internetcursussen. Voor mensen die nog helemaal willen leren omgaan met internet, is er “Klik&Tik: het internet op”.

Tijdens 4 lesochtenden gaat u met hulp van vrijwilligers en aan de hand van instructiefilmpjes zelf aan de slag om de basisfuncties aan te leren.

Wat leert u zo al? Websites opzoeken, doorlinken, zoekmachines gebruiken en e-mailen.

Voor wat gevorderden is er de cursus Digisterker. Voor iedereen die wil leren hoe je gebruik kunt maken van digitale overheidsdiensten. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de DigID waarmee je zaken kunt regelen met overheidsinstanties. Voor deze cursus is enige ervaring nodig in het omgaan met computer en internet.

Beide cursussen vinden plaats in de bibliotheek van Schoonhoven.

Klik en Tik voor beginners start op dinsdagmorgen 6 november.

Digisterker op maandagmorgen 5 november. Beide van 10.00 tot 12.00 uur.

De cursussen zijn gratis en u kunt zich opgeven aan de balie van de bibliotheek of telefonisch 0182-385406.

Omdat gewerkt wordt in kleine groepen is inschrijven een voorwaarde en geldt “vol is vol”.