Jeugdtheatervoorstelling in Krimpen aan de Lek

6 oktober 2019, van 13:30 tot 15:00 | Krimpen aan de Lek

Kosten: € 6 per kaartje

In de Kinderboekenweek speelt Theater KwadraaT op uitnodiging van de Bibliotheek en het Cultuurhuis een prachtige voorstelling in het kader van het thema “Reis mee”. Op zondag 6 oktober om 13.30 uur zijn alle kinderen van 5 jaar en ouder van harte welkom in de theaterzaal om te genieten van de voorstelling “Het Mysterie van Museum Mauzz”.

In deze voorstelling reis je met de prachtig aansprekende poppen Jimmy en Eva langs de schilderkunst van Karel Appel tot Willem van der Velde. Alle schilderijen komen tot leven in Museum Mauzz, en zo ontdek je dat de levende schilderijen en beelden ieder hun eigen verhaal in zich hebben. Waarom denk je dat het Melkmeisje van Vermeer melk staat te schenken en hoe is het leven op een zeeschip van Willem van de Velde?

De voorstelling zit vol humor en interactie en spelers Annette Albers en Joëlle de Jager laten je bijna een uur lang genieten. Het stuk is geregisseerd door de bekende Dordtse poppenspeler Damiet van Dalsum. Kinderen gaan na deze voorstelling op een andere manier naar kunst kijken, omdat je ook de achtergronden leer kennen en de schilderijen echt beleeft. Zie hieronder de trailer van de voorstelling!

Kaartjes (€ 6,-- per stuk) zijn te koop aan de balie van de bibliotheek, iedere middag en zaterdagmorgen.