Klik & Tik: het internet op voor beginners

12 september 2017, 10:00 t/m 3 oktober 2017, 12:00 | Bergambacht

Kosten: Gratis

Gebruik van het internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Maar soms wordt vergeten dat er mensen zijn die nog niet of nog niet helemaal vaardig zijn in het gebruik ervan. De Bibliotheek organiseert daarom onder andere deze cursus Klik & Tik in Bergambacht.

Op vier achtereenvolgende dinsdagmorgens vanaf 12 september start de cursus Klik & Tik; het internet op. Tijdens de vier lesochtenden gaat u met hulp van vrijwilligers zelf aan de slag om de basisfuncties van het internet aan te leren.

Wat leert u zo al? Websites opzoeken, doorlinken, zoekmachines gebruiken en e-mailen.

Via filmpjes bekijkt u de eenvoudige uitleg en daarna kunt u zelf aan de slag met praktische oefeningen. De aanwezige vrijwilligers helpen u op weg en ondersteunen bij de oefeningen.

Alle lesochtenden zijn van 10.00 tot 12.00 uur en de cursussen zijn gratis.

Opgeven aan de balie van de bibliotheek Bergambacht of via telefoonnummer 0182-353355.