Klik & Tik

30 april 2019, van 10:00 tot 12:00 | Lekkerkerk

Kosten: Gratis

Bent u of kent u iemand die nog niet (zo goed) met Internet om kan gaan maar dat wel wil leren? De bibliotheek Krimpenerwaard start binnenkort de cursus Klik & Tik; het internet op. Tijdens 4 lesochtenden gaat u met hulp van vrijwilligers zelf aan de slag om de basisfuncties aan te leren.

Wat leert u zo al? Websites opzoeken, doorlinken, zoekmachines gebruiken en e-mailen.Via filmpjes bekijkt u de eenvoudige uitleg en daarna kunt u zelf aan de slag met praktische oefeningen. U werkt helemaal in uw eigen tempo. De aanwezige vrijwilligers helpen u op weg en ondersteunen bij de oefeningen.

De cursus wordt gratis aangeboden en start op dinsdag 30 april in bibliotheek Lekkerkerk.

De cursus is vier keer achter elkaar: iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

Data: 30 april, 7 mei, 14 mei en 21 mei.