Meester Mark in de bibliotheek van Schoonhoven

27 maart 2019, van 19:30 tot 21:30 | Schoonhoven

Kosten: € 12

"Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden. Tijdens deze lezing in de bibliotheek van Schoonhoven vertel ik daarom niet alleen over mijn eigen onderwijservaringen."

Meester Mark deelt ook de verhalen en tips van een heleboel andere juffen en meesters die - ondanks de soms enorme werkdruk - nog altijd met ontzettend veel plezier én energie lesgeven. Wat is hun geheim?

Uiteraard komen er ondertussen een heleboel kinderlogicaplaatjes langs, en staat hij ook nog even stil bij zijn nieuwe boek 'Schoolpleinmoeders'. Want van hen valt natuurlijk ook van alles op te steken!