Nationale Voorleesdagen: Poppentheater Dubbele Jan in Gouderak (3+)

29 januari 2020, van 15:00 tot 16:00 | Gouderak

Kosten: € 6,- per kaartje

Het prentenboek “Moppereend” van Joyce Dunbar en Petr Horacek is uitgeroepen tot Prentenboek van het jaar 2020. Tijdens de Nationale Voorleesdagen is het dan ook het meest voorgelezen boek bij kinder- en peuteropvang, basisscholen en bibliotheken. De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert als altijd weer het poppentheater van Dubbele Jan, met deze keer de voorstelling "Mekkergeit en Moppereend".

De voorstelling is gebaseerd op het boek “Moppereend”. Het wordt een voorstelling met veel humor en muziek. Het gaat over Eend, die aan het mopperen is, Geit die aan het mekkeren is en er verdwijnen allerlei dingen, waardoor iedereen in de war is. Natuurlijk wordt het mysterie opgelost en gaat iedereen, ook de bezoekertjes, weer vrolijk naar huis.

In de bibliotheek Gouderak kunnen kinderen vanaf 3 jaar en hun (groot)ouders komen kijken op woensdagmiddag 29 januari, om 15.00 uur.

Samen met het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek wordt de voorstelling aangeboden op zaterdagmorgen 1 februari om 11.00 uur.

En op zaterdagmiddag 1 februari strijkt het poppentheater neer in de bibliotheek van Schoonhoven, om 15.00 uur.

Kaartjes zijn bij de betreffende bibliotheken te koop voor € 6,-. Reserveren kan ook via e-mail: