Nationale Voorleesdagen: Poppentheater

26 januari 2019, van 11:00 tot 12:00 | Krimpen aan de Lek (26/1), Schoonhoven (26/1) en Gouderak (30/1)

Kosten: € 6

In januari worden weer de Nationale Voorleesdagen georganiseerd, bedoeld om het voorlezen aan kinderen tot ongeveer 6 jaar te bevorderen. Ook de bibliotheken in de Krimpenerwaard vinden in die dagen diverse activiteiten plaats.

Een goede traditie zijn de poppentheatervoorstellingen van Dubbele Jan. Ieder jaar maakt de poppenspeelster een voorstelling die gebaseerd is op het Prentenboek van het Jaar. Dit jaar gaat het over “Een huis voor Harry”. Op een dag rent kat Harry achter vlinder Vera aan en raakt daarbij de weg kwijt. Op zoek naar zijn eigen huis ontdekt hij dat er heel veel verschillende soorten huizen zijn en beleeft hij bijzondere avonturen. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Voorstellingen zijn op:

• zaterdag 26 januari in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek om 11.00 uur
  • zaterdag 26 januari in de bibliotheek van Schoonhoven om 15.00 uur en
  • woensdagmiddag 30 januari in de bibliotheek van Gouderak om 15.00 uur

Kaartjes te koop á € 6,-- bij de betreffende bibliotheken of te reserveren via e-mail.