Sollicitatietraining in Schoonhoven

7 januari 2019 | Schoonhoven

Kosten: €10 voor het werkboek. Dit bedrag krijgt u terug als u alle bijeenkomsten bijwoont.

Ben je op zoek naar werk en wil je leren hoe je tegenwoordig het beste zelfstandig kunt solliciteren? Misschien kan een training in de bibliotheek jou helpen. Tijdens de training leer je stap voor stap alles wat je nodig hebt om nieuw of ander werk te vinden.

Er wordt gewerkt met video’s waarbij je voorbeelden en uitleg krijgt van situaties zoals die in het echt voorkomen.

Zo leer je bijvoorbeeld hoe je werk kunt zoeken op internet, hoe je een goede CV schrijft en leer je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Je krijgt een werkboek en je wordt begeleid door een loopbaancoach.

Voor het werkboek betaal je € 10,-- die je terugkrijgt als je alle bijeenkomsten hebt bijgewoond.

Er wordt gewerkt in 2 taalniveaus, dus ook mensen die de Nederlandse taal niet goed beheersen kunnen deelnemen.

De training kun je volgen in de bibliotheek van Schoonhoven. Maandag 7 januari start een nieuwe groep, waar deelnemers zich voor kunnen opgeven.

Aanmelden kun je doen aan de balie van de bibliotheek Schoonhoven, telefonisch 0182-385406, of via de knop hieronder.

Voor de cursus kom je 5 keer naar de bibliotheek op maandagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Data: 7 januari, 14 januari, 21 januari, 28 januari en 4 februari.