Spreekuur wijkagent Schoonhoven

22 februari 2020 | Elke 2 weken | Schoonhoven

De wijkagent dichtbij.

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Jan Cees van de Lustgraaf en sinds een paar maanden uw wijkagent voor Schoonhoven.

Omdat u de ogen en oren van de politie bent en alleen u als inwoner van Schoonhoven  weet wat er in uw straat of wijk gebeurt, ga ik graag met u in gesprek. Dit kan op het bureau aan de Hof ter Bergen 22 in Bergambacht waar u van 09:00 – 17:00 uur altijd welkom bent, maar dit kan ook dichterbij.

Op maandag (14:00 – 16:00) uur en zaterdag (11:00 – 13:00 uur) in de even weken ben ik als wijkagent in de bibliotheek van Schoonhoven aan de Spoorstraat 3A aanwezig. Ik begin hiermee in het nieuwe jaar op zaterdag 25 januari. U hoeft zich niet aan te melden, u kunt zo de bibliotheek binnenlopen. Ik zou het leuk vinden u daar te ontmoeten en met u te spreken over de veiligheid en leefbaarheid in uw straat of wijk.