Tablet café bergambacht september

18 september 2017, van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Bergambacht

Kosten: De toegang is gratis

De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert, in samenwerking met SeniorWeb, op veler verzoek tabletcafé’s. Het accent van een tabletcafé ligt op het uitwisselen van ervaringen onderling. Bijvoorbeeld over het installeren van apps, het binnenhalen van e-books of andere handige trucjes. Deze bijeenkomsten zijn dus geen cursussen waarbij u stap voor stap leert omgaan met uw tablet. Ook voor vragen over uw smartphone kunt u terecht.

Onze tabletcafé’s worden eens per maand georganiseerd in de bibliotheken van Bergambacht, Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek en Schoonhoven. Behalve een medewerker van de bibliotheek is er ook een vrijwilliger van Seniorweb aanwezig om kennis en ervaring met u te delen. Om een te grote toeloop te voorkomen vragen wij u vriendelijk zich aan te melden via info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl; (maximaal 10 deelnemers per bijeenkomst, graag bibliotheekvestiging en eventuele datum van uw keuze opgeven).