Exposities

• Expositie Schoonhoven: Vrolijke kwasten

17 september 2018

Traditiegetrouw exposeren de schilders van de Vrolijke Kwasten, de schilderclub van de SWOS, in september in de bibliotheek. Dit jaar is uiteraard geen uitzondering.

Bekijk details van Expositie Schoonhoven: Vrolijke kwasten

• Expositie Gouderak: Schilderijen van Ger Goud

13 september 2018

Schilderijenexpositie van Ger Goud

Bekijk details van Expositie Gouderak: Schilderijen van Ger Goud

• Expositie Ammerstol: Jannie van Essen

13 september 2018

Vanaf 5 september tot en met oktober 2018 is het werk van Jannie van Essen te zien in de Bibliotheek in Ammerstol

Bekijk details van Expositie Ammerstol: Jannie van Essen

• Expositie Schoonhoven: Knopen van Nina Melching

31 juli 2018

In de bibliotheek van Schoonhoven is in de maanden augustus en september een expositie van een bijzondere verzameling ‘knopen’ van de Schoonhovense Nina Melching te zien.

Bekijk details van Expositie Schoonhoven: Knopen van Nina Melching

• Expositie Krimpen aan de lek door HV Crempene

7 juni 2018

Vanaf 1 juni zijn in de ene vitrinekast verschillende bodemvondsten uit Krimpen aan de Lek en omgeving te zien. Deze vondsten zijn gedaan door de Werkgroep archeologie van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk (WAN). Deze werkgroep is altijd actief als er in bodem gewerkt wordt, bijvoorbeeld bij de dijkversterkingsprojecten.

Bekijk details van Expositie Krimpen aan de lek door HV Crempene

• Expositie HOP Ouderkerk a/d IJssel: Tweede Wereldoorlog

15 mei 2018

Tot eind juni is in het Historisch Ontmoetings Punt (HOP) in de bibliotheek van Ouderkerk aan den IJssel een tentoonstelling te zien over de Tweede Wereldoorlog. Deze tentoonstelling is opgesteld door de Historische Vereniging Ouderkerck op d’IJssel en maakt gebruik van een kleine bruikleencollectie van het Streekmuseum Krimpenerwaard.

Bekijk details van Expositie HOP Ouderkerk a/d IJssel: Tweede Wereldoorlog