Exposities

• Expositie Lekkerkerk: K(l)eigoed

11 juni 2019

In de maanden juni en juli exposeert keramiste Petra de Jong van K(l)eigoed-keramiek in de bibliotheek van Lekkerkerk. Omdat Petra’s winkel en atelier dit jaar 25 jaar bestaan, is deze expositie ingericht.

Bekijk details van Expositie Lekkerkerk: K(l)eigoed

• Expositie Ammerstol: Tekeningen en schilderijen van Marjon Dekker-Boutkan

30 april 2019

Marjon Dekker-Boutkan uit Bergambacht exposeert in de maanden mei en juni haar werken in de bibliotheek van Ammerstol.

Bekijk details van Expositie Ammerstol: Tekeningen en schilderijen van Marjon Dekker-Boutkan

• Expositie Lekkerkerk: Atelier Schildersclub Krimpen

16 april 2019

Met werk van Leny Gielen, IJda Sondermeijer, Desiree Weijtenburg en Joke Futselaar.

Bekijk details van Expositie Lekkerkerk: Atelier Schildersclub Krimpen

• Expositie Bergambacht: Wereldvrouwen

5 april 2019

Ter ere van Internationale Vrouwendag 2019 portretteerde fotograaf José Donatz twaalf wereldvrouwen. De vrouwen zijn afkomstig uit Eritrea, Ginea, India, Japan, Kenia, Nederland, Palestina, Singapore, Somalië, Syrië en zij wonen in de Krimpenerwaard.

Bekijk details van Expositie Bergambacht: Wereldvrouwen

• Expositie Schoonhoven: SWOS Fotoclub

19 maart 2019

De SWOS Fotoclub bestaat bijna 2,5 jaar. Tijd om de voortgang te tonen met een expositie in de bibliotheek van Schoonhoven.

Bekijk details van Expositie Schoonhoven: SWOS Fotoclub

• Expositie Bergambacht: Soma Kaviani

28 februari 2019

In maart en april exposeert Soma Kaviani met kleurrijke schilderijen in de bibliotheek te Bergambacht.. Er hangen werken die haar aan Afghanistan en Pakistan doen denken. Vrouwen die hard moeten werken en kinderen die gedwongen worden aan kinderarbeid te doen. Zij maakt o.a. abstracte werken met bomen die warmte uitstralen. "Die warmte heb ik altijd gemist. Hierin kan ik mijn eigen gevoelens kwijt en dit was voor mij aanleiding hier mee door te gaan”. Zij heeft niet echt les gehad, maar ze heeft...

Bekijk details van Expositie Bergambacht: Soma Kaviani

• Expositie Krimpen a/d Lek: Jannie van Essen

8 februari 2019

Het werk van Jannie van Essen is vanaf 4 februari tot en met 31 maart 2019 te zien in Cultuurhuis Krimpen aan de Lek.

Bekijk details van Expositie Krimpen a/d Lek: Jannie van Essen

• Expositie Gouderak: Schilderijen van Ger Goud