Bibliotheek Schoonhoven; expositie De Vrolijke Kwasten

Gepubliceerd op: 4 september 2017 11:10

In de bibliotheek, Spoorstraat 3A te Schoonhoven kunt u de jaarlijkse expositie van schilderijen gemaakt door leden van de SWOS teken- en schilderclub DE VROLIJKE KWASTEN bewonderen.

Hoewel deelname aan deze club niet aan leeftijd is gebonden is ruim een derde van de getoonde werken gemaakt door ouderen die de 80 zijn gepasseerd. Omdat iedere deelnemer individueel werkt biedt de tentoonstelling een grote verscheidenheid aan werk en gebruik van materialen.

Jozien Hoogeweij is iedere maandagmorgen in het Dienstencentrum aan de Oranjeplaats steun en toeverlaat bij het geven van goede raad en het oplossen van problemen.

De schilderijen zijn tijdens openingsuren van de bibliotheek te bezichtigen van vrijdag 1 september tot en met maandag 30 oktober aanstaande.