Dubbelexpositie Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk: Verborgen boodschap

Gepubliceerd op: 8 januari 2019 12:28

De expositie “verborgen boodschap” is te zien in de maanden december 2018 en januari 2019 in de bibliotheek van Lekkerkerk en in het Cultuurhuis van Krimpen aan de Lek.

Meerdere kunstenaars laten onder de titel “verborgen boodschap” hun werk zien.

In het Cultuurhuis exposeren Parisa Akbarzadehpoladi met tekeningen, Anita van Ast met affiches, Ina Hoeneveld met beelden en de vrouwengroep van de koffieochtend in Lekkerkerk met een gezamenlijk kunstwerk.

In de bibliotheek van Lekkerkerk exposeren Marina Tramper met collage schilderijen en Léon Hoeneveld met letterkunst.

De verbindende factor van de exposanten -de verborgen boodschap- ligt in de manier van maken, in het onderwerp, de presentatie of in het gebruik van symbolen. De expositie nodigt uit tot langer kijken om zo de boodschap te ontrafelen...