Expositie bibliotheek Bergambacht; Expositie AFO fotoclub

Gepubliceerd op: 1 maart 2017 16:07

In de maanden maart en april exposeert de AFO fotoclub in de Bibliotheek van Bergambacht.

De al bijna 40 jarige fotoclub uit Ouderkerk a/d IJssel leeft als nooit tevoren. De fotoclub heeft tegenwoordig leden uit de gehele Krimpenerwaard en zelfs van daarbuiten. Al diverse keren heeft de club geëxposeerd op diverse plaatsen in de Krimpenerwaard. De tijd was rijp om dat weer eens te doen en de gelegenheid deed zich voor in de Bibliotheek van Bergambacht.

In tegenstelling tot vorige exposities heeft de fotoclub geen speciaal onderwerp gekozen, maar de leden is de vrijheid gegeven tot een eigen keuze. Wel is het zó, dat er getracht is om de wanden zo harmonieus mogelijk in te richten. Ook
is gelet op gelijkheid in lijsten en passe-partouts.

Het meeste werk is in kleur en enkele werken in zwart-wit.

De indeling van de Bibliotheek is tegenwoordig zó, dat tentoongestelde werken niet meer boven de boekenkasten hangen, maar op speciaal daarvoor bestemde wanden met voldoende licht er op, zodat alles zo goed mogelijk tot zijn recht komt.

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren in de maanden maart en april.

Op vrijdagavond 3 maart a.s. om 19.30 uur zal de expositie geopend worden. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze opening bij te wonen.

Voor verdere informatie zie www.afo-fotogroep.nl