Expositie Gouderak, schilderijen Juliët Kusters

Gepubliceerd op: 4 september 2017 11:16

In de bibliotheek van Gouderak wordt tot eind december geëxposeerd door Juliët Kusters.

Zij laat in haar werk haar passie zien voor tekenen en schilderen. Haar voorkeur gaat uit naar werken met acrylverf, maar ze werkt ook met andere technieken als aquarel, olieverf, pastelkrijt of houtskool op verschillende materialen.

Altijd omgeven door huisdieren en dan kan het ook niet anders, dat haar passie vooral bestaat uit het maken van dierenportretten. Ze probeert in haar werk het karakter, de houding en specifieke uitdrukking van het dier in haar eigen stijl weer te geven. Haar werk is vooral realistisch en kleurrijk geschilderd.

De bibliotheek is gevestigd in gebouw het Rak aan de J. Huurmanlaan in Gouderak.

Openingstijden: Maandag 10.00-12.00 uur en 19.00-20.30 uur; Woensdag 10.00-14.30 uur; Vrijdag 19.00-20.30 uur