Expositie Schoonhoven: Atelier Streek

Gepubliceerd op: 4 november 2019 11:00

In november en december houden de leden van Atelier Streek hun jaarlijkse overzichtstentoonstelling in de Schoonhovense bibliotheek.

Schilderclub "STREEK" is een vereniging van ongeveer 25 amateur kunstschilders, die in 1983 opgericht is in Schoonhoven. Elke woensdagavond schilderen ze in hun atelier en regelmatig is er dan een vakdocent.

De werken zijn zeer divers; van zeer realistisch tot abstract, klein en groter formaat. Er is vaak wel een thema, maar het is zeker niet verplicht dat te volgen. De avonden hebben meer het karakter van een open atelier met begeleiding. De nadruk ligt vooral op het plezier in schilderen en de individuele ontwikkeling daar in. Het werken met elkaar in het "eigen" Streekatelier is daardoor stimulerend en inspirerend.

Voor meer informatie over het atelier kunt u terecht op www.streekschoonhoven.nl

De schilderijen zijn tijdens openingsuren van de bibliotheek te bezichtigen.