Expositie Schoonhoven: Elly ter Heurne

Gepubliceerd op: 17 februari 2020 10:29

Elly ter Heurne exposeert met haar glasfusekunst in de etalage van de bibliotheek van Schoonhoven.

Elly zelf aan het woord:

"Als kind was ik al erg creatief en tekende ik veel. Later heb ik allerlei cursussen gedaan, o.a. tekenen - schilderen - met klei werken. Allemaal leuk, maar ik verdiepte me er niet echt in.

In 2000 ben ik gestart met een cursus beeldhouwen in steen. Dat was helemaal mijn ding. Ik heb het 10 jaar met veel plezier gedaan. Ik exposeerde met mijn beelden en stond er ook mee op kunstmarkten.

In 2010 heb ik een workshop glasfusing gedaan, dat vond ik zo leuk, dat ik mij daar helemaal in ben gaan verdiepen. Na deze workshop ben ik van alles uit gaan proberen en met vallen en opstaan weet ik nu hoe ik met glas kan werken. Het is prachtig materiaal, zeer kleurrijk en zowel doorzichtig als in ondoorzichtige uitvoering. Ik hou me nu al 10 jaar met glasfusing bezig en exposeer mijn werk en sta op kunstmarkten.

Op mijn website kunt u vinden waar en wanneer ik nog meer exposeer en op welke kunstmarkten ik sta.

Ik geef ook workshops glasfusing.

Informatie hier over kunt u ook op mijn website vinden."