Expositie Schoonhoven: SWOS Fotoclub

Gepubliceerd op: 19 maart 2019 08:56

De SWOS Fotoclub bestaat bijna 2,5 jaar. Tijd om de voortgang te tonen met een expositie in de bibliotheek van Schoonhoven.

"We vinden het leuk om onze kennis van de fotografie te delen en zelf weer van anderen te leren", stellen Linda van der Galiƫn en Remco Wesselius. De twee enthousiaste hobbyfotografen werden in december 2016 door Stichting SWOS benaderd met de vraag of ze een fotoclub in het dienstencentrum wilden begeleiden. Daar stonden ze wel voor open.

"De club bestaat uit bijna dertig leden in de leeftijd van 45 tot 85 jaar. Alles kan: van het fotograferen met een tablet of smartphone tot een spiegelreflexcamera. We kunnen mensen met technische kennis bijstaan, maar als iemand daar geen belangstelling voor heeft is het ook prima. Het plezier in het fotograferen staat voorop."