Expositie Schoonhoven: Tia Sprott, diversiteit, kleurrijk, vrolijkheid en humoristisch

Gepubliceerd op: 4 juli 2019 11:51

Tia Sprott is sinds haar jeugd bezig geweest met tekenen, schilderen en boetseren. Zij heeft jaren bij verschillende kunstenaars lessen gevolgd, om te groeien in de schilderkunst. Inspiraties haalt ze uit het kijken om zich heen, natuur, mensen: alles waar haar oog op valt, ziet ze een voorbeeld voor een schilderij.

Nu heeft ze in de loop der tijd haar eigen weg en stijl in het schilderen ontwikkeld.

Door regelmatig cursussen te blijven volgen, zowel online, of bij een kunstenaar op locatie, probeert ze zich verder in de schilderkunst te verbeteren. Zij schildert op canvas en hout. Elk werk is uniek en worden in vele lagen met veel liefde op doek overgebracht. Zij werkt voornamelijk met acryl, mix media en soms met pastelkrijt.

Voor haar beelden gebruikt ze veel restmateriaal, gips, tegellijm, powertex, en zelfhardende klei. Deze werken zijn uiteraard ook uniek.

Haar stijl is niet in een “hok” te plaatsen. Diversiteit, kleurrijk, vrolijkheid enhumoristisch is haar kenmerk. Haar werken ontstaan vanuit haar creativiteit en worden met veel gevoel en liefde gemaakt. Zij vindt dat kunst toegankelijk moet zijn voor iedereen, vandaar dat haar werken betaalbaar zijn.

Tia hoopt dat u blij wordt van haar werk.

Wilt u meer informatie over haar werk dan kunt u bellen, mailen of in het gastenboek op haar website een bericht achterlaten.

Vriendelijke groet,

Tia Sprott

Tel 06 - 52 13 20 96

E-mail sproetjes1202@hotmail.com

Website www.tiasprott.nl