Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Vakantiebieb Bekijk details

8 juli 2017

Met de VakantieBieb heeft iedereen toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer. De VakantieBieb is een initiatief van de Bibliotheek om mensen kennis te laten maken met e-books en kinderen te stimuleren in de vakantie te blijven lezen. Sinds de start in 2013 hebben ruim 762.000 mensen de VakantieBieb-app gedownload.

Bekijk details van Vakantiebieb

• Taalvrijwilligers gezocht Bekijk details

12 juni 2017

Het Taalhuis Krimpenerwaard is hard op zoek naar taalvrijwilligers.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht

• Vrijwilligers gezocht voor tabletbijeenkomsten Bekijk details

9 juni 2017

De welzijnsorganisaties in de kernen van de gemeente Krimpenerwaard en de bibliotheek Krimpenerwaard willen in het najaar tabletbijeenkomsten organiseren voor mensen die kennis willen maken met deze mediavorm.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor tabletbijeenkomsten

• Lekker lezen in een Zomer-leesclub Bekijk details

6 juni 2017

Voor wie van lezen houdt, is er de mogelijkheid om in de Krimpenerwaard mee te doen aan een Zomer-leesclub.

Bekijk details van Lekker lezen in een Zomer-leesclub

• Cursus Digisterker Bekijk details

29 mei 2017

Één van de trotse cursisten die de cursus Digisterker positief afsluit met een certificaat in de bibliotheek Schoonhoven. Zij weet nu de weg te vinden op internet voor overheidszaken, zoals een verhuizing doorgeven, een paspoort aanvragen, of een Digid aanvragen.

Bekijk details van Cursus Digisterker

• Gratis oefenen theorie-examen in de bibliotheek Bekijk details

5 mei 2017

In 2017 kun je in de bibliotheek gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Bekijk details van Gratis oefenen theorie-examen in de bibliotheek

• Jaarverslag 2016 online Bekijk details

21 april 2017

Het jaarverslag 2016 staat online.

Bekijk details van Jaarverslag 2016 online

• Klanttevredenheidsonderzoek Bekijk details

21 april 2017

Eind 2016 heeft de Bibliotheek Krimpenerwaard een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Onze klanten geven de Bibliotheek Krimpenerwaard het cijfer 8,1, hetgeen verheugend is.

Bekijk details van Klanttevredenheidsonderzoek

• Interview Klik & Tik Bekijk details

20 april 2017

Tegenwoordig wordt het steeds lastiger als je niet computervaardig bent. Je gaat steeds meer informatie missen en je wordt erg afhankelijk van mensen in je omgeving. Dat was dan ook de reden dat Antoinette van Oort en Pieter Goudriaan (beiden 79 jaar) uit Krimpen aan de Lek zich na een oproep in het plaatselijke krantje aanmeldden voor de cursus Klik en Tik in de bibliotheek.

Bekijk details van Interview Klik & Tik

• Openingstijden feestdagen Bekijk details

12 april 2017

I.v.m. komende feestdagen hebben we aangepaste openingstijden.

Bekijk details van Openingstijden feestdagen