• Afhaalservice voor servicepunten

30 juni 2020

Uitbreiding afhaalservice en wijziging voor de servicepunten Ammerstol, Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel per 1 juli.

Bekijk details van Afhaalservice voor servicepunten

• Per 1 juli verdere versoepeling maatregelen

30 juni 2020

Vanaf 1 juli 2020 mogen de voorzorgsmaatregelen op een aantal punten verder versoepeld worden van de regering. Deze versoepeling brengt medewerkers en klanten weer een stapje dichter bij een normaal bibliotheekbezoek.

Bekijk details van Per 1 juli verdere versoepeling maatregelen

• Dienstregeling bibliobus hervat

24 mei 2020

De bibliobus rijdt vanaf 25 mei weer.

Bekijk details van Dienstregeling bibliobus hervat

• Voorzorgsmaatregelen vanaf 12 mei 2020

11 mei 2020

Vanaf 12 mei gaan de bibliotheekvestigingen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven weer open! Wij vragen u vriendelijk de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Bekijk details van Voorzorgsmaatregelen vanaf 12 mei 2020

• Aantal bibliotheken weer open vanaf dinsdag 12 mei

7 mei 2020

Goed nieuws! Tijdens de persconferentie van 6 mei zei premier Mark Rutte dat bibliotheken vanaf volgende week ook weer open mogen. De bibliotheek zelf hield rekening met een latere datum en wij zijn dus aangenaam verrast door dit nieuws. Wij zetten alles op alles op vanaf aanstaande dinsdag 12 mei om 14.00 uur de deuren weer te openen van onze vestigingen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven.

Bekijk details van Aantal bibliotheken weer open vanaf dinsdag 12 mei

• Alle activiteiten afgelast t/m 1 juni

23 april 2020

De Bibliotheek Krimpenerwaard heeft besloten tot en met 1 juni alle activiteiten af te gelasten in verband met het Coronavirus.

Bekijk details van Alle activiteiten afgelast t/m 1 juni