Resultaat 1 - 10 (van 36)

• Eerste Verkiezingsdebat 15 februari in Bibliotheek Lekkerkerk

29 januari 2018

Op woensdag 21 maart mag u weer kiezen welke partijen de komende vier jaar onze gemeente gaan besturen. Maar weet u eigenlijk al waar de partijen voor staan? De Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek, de Stichting Servicepunt Verenigingen Nederlek en de Bibliotheek Krimpenerwaard helpen u daarbij.

Bekijk details van Eerste Verkiezingsdebat 15 februari in Bibliotheek Lekkerkerk

• Poppentheater en knuffelfeest in de bibliotheek

11 januari 2018

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt in heel het land uitgebreid aandacht besteed aan het voorlezen aan kinderen die nog niet zelf kunnen lezen. Daarbij staat het prentenboek “Ssst! De tijger slaapt” van Britta Teckentrup centraal. Op scholen, kinderopvanglocaties en natuurlijk in de bibliotheken zal dit boek veel voorgelezen worden.

Bekijk details van Poppentheater en knuffelfeest in de bibliotheek

• Poppentheater Dubbele Jan

8 januari 2018

Poppentheater Dubbele Jan speelt Slaap, Tijger, Slaap

Bekijk details van Poppentheater Dubbele Jan

• Bijeenkomst energie besparen

3 januari 2018

Energie besparen kan iedereen

Bekijk details van Bijeenkomst energie besparen

• Nieuwe taalmaatjes!

27 november 2017

Op 24 november 2017 was het zover… dertien taalmaatjes mochten hun certificaat in ontvangst nemen! Zij hebben met succes de training basisvaardigheden afgerond. Alle taalmaatjes waren al kortere of langere tijd actief als taalmaatje bij de bibliotheek. Maar met deze training kregen zij nog meer handvatten hoe zij anderstaligen kunnen begeleiden bij het aanleren van de Nederlandse taal.

Bekijk details van Nieuwe taalmaatjes!

• Verkoop oude boeken en tijdschriften in Bibliotheek Schoonhoven

20 november 2017

Bibliotheek Schoonhoven verkoopt van zaterdag 25 november tot zaterdag 2 december haar oude voorraad tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Bekijk details van Verkoop oude boeken en tijdschriften in Bibliotheek Schoonhoven

• Bibliotheek Schoonhoven: vacature vrijwilliger coördinator exposities

30 oktober 2017

Bibliotheek Krimpenerwaard zoekt voor haar vestiging in Schoonhoven een vrijwilliger om de exposities te coördineren.

Bekijk details van Bibliotheek Schoonhoven: vacature vrijwilliger coördinator exposities

• Tabletbijeenkomsten

27 september 2017

De drie welzijnsstichtingen, de bibliotheek en het SCO bieden de komende maanden uitdagingen op het digitale pad.

Bekijk details van Tabletbijeenkomsten

• Winnaars prijsvraag braderie Bergambacht

6 september 2017

Vele bezoekers van onze kraam op de gezellige braderie van Bergambacht deden weer mee met de prijsvraag.

Bekijk details van Winnaars prijsvraag braderie Bergambacht

• Taalhuis Krimpenerwaard geopend!

5 september 2017

Op maandagmiddag 4 september 2017 is het Taalhuis Krimpenerwaard officieel geopend! Burgemeester R. Cazemier en wethouder L. Sleeuwenhoek waren aanwezig in de bibliotheek van respectievelijk Schoonhoven en Lekkerkerk om het officiële startsein te geven.

Bekijk details van Taalhuis Krimpenerwaard geopend!