• Tarieven per 1 januari 2019

20 september 2018

De nieuwe tarieven per 1 januari 2019:

Bekijk details van Tarieven per 1 januari 2019

• Bibliotheek van Bergambacht minder goed bereikbaar

8 november 2018

Door bestratingswerkzaamheden is de Bibliotheek van Bergambacht in de maand november minder goed bereikbaar.

Bekijk details van Bibliotheek van Bergambacht minder goed bereikbaar

• E-mail in plaats van brievenbuspost

25 september 2018

Om onze kosten te reduceren krijgen leden die een e-mailadres hebben opgegeven voortaan geen kaart per post meer, maar een e-mail.

Bekijk details van E-mail in plaats van brievenbuspost

• Nieuw!!! VoorleesExpress

18 september 2018

De Bibliotheek Krimpenerwaard is bezig de Voorleesexpress Krimpenerwaard op te zetten. De VoorleesExpress is er voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar met een taalachterstand. Een getrainde vrijwilliger komt gedurende 20 weken eenmaal per week ongeveer een uur bij het gezin thuis om met (voor)lezen en met taal aan de slag te gaan.

Bekijk details van Nieuw!!! VoorleesExpress

• Gratis oefenen theorie-examen in de bibliotheek

13 september 2018

Je kunt in de bibliotheek gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Bekijk details van Gratis oefenen theorie-examen in de bibliotheek

• Nieuwe basiscursussen bij de bibliotheek

21 augustus 2018

De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert vanaf september weer nieuwe cursussen voor verschillende basisvaardigheden. Zo is er een cursus om te leren internetten (Klik&Tik), een cursus om (beter) te leren solliciteren (reeds begonnen, niet meer mogelijk om in te stromen) en een cursus om te leren omgaan met de digitale overheid (reeds begonnen).

Bekijk details van Nieuwe basiscursussen bij de bibliotheek

• Lezing of workshop geven?

1 augustus 2018

Weet u veel van een bepaald onderwerp af en wilt u daar eens een lezing over geven? Of zoekt u ruimte om uw workshop te geven?

Bekijk details van Lezing of workshop geven?

• Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

14 maart 2018

Tot voor kort ontving u van uw Bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om uw account te activeren, waarna u een wachtwoord diende aan te maken. Als u uw tijdelijke pincode nog niet heeft veranderd in een wachtwoord, wordt de toegang per 15 maart geblokkeerd. U kunt dan via de optie “Wachtwoord vergeten” een nieuwe toegang krijgen. Dit kan alleen als uw e-mailadres bekend is bij uw Bibliotheek. .

Bekijk details van Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

• Nieuw!!! Filmbieb

6 maart 2018

Vanaf 1 maart is de site filmbieb.nl online. Deze website wordt beheerd door Muziekweb. Alle leden van bibliotheken in Nederland kunnen via Filmbieb film-dvd’s lenen. Ook kunnen via de site trailers worden bekeken en wordt er achtergrondinformatie over de beschikbare films en series gegeven.

Bekijk details van Nieuw!!! Filmbieb

• Ruimere openingstijden

25 augustus 2017

Per 1 september 2017 hanteert Bibliotheek Krimpenerwaard voor verschillende vestigingen ruimere openingstijden.

Bekijk details van Ruimere openingstijden