Resultaat 1 - 10 (van 45)

• Bibliotheek Bergambacht; verkoop afgeschreven boeken

23 april 2018

Bibliotheek Bergambacht verkoopt van 23 april tot en met 5 mei haar oude voorraad tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Bekijk details van Bibliotheek Bergambacht; verkoop afgeschreven boeken

• Bereikbaarheid Bibliotheek Bergambacht

26 maart 2018

Wegens werkzaamheden aan de Kastanje is bibliotheek Bergambacht vanaf dinsdagmiddag 27 maart 13.00 uur t/m vrijdag 13 april alleen bereikbaar via de Wielewaal. Excuses voor het ongemak.

Bekijk details van Bereikbaarheid Bibliotheek Bergambacht

• Hulp bij digitale vaardigheden in bibliotheek

15 maart 2018

Bent u of kent u iemand die nog niet zo goed met Internet om kan gaan maar dat wel wil leren? De bibliotheek van Krimpen aan Lek start binnenkort de cursus Klik & Tik; het internet op. Deze cursus wordt gegeven in een zaaltje in het Cultuurhuis.

Bekijk details van Hulp bij digitale vaardigheden in bibliotheek

• Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

14 maart 2018

Tot voor kort ontving u van uw Bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om uw account te activeren, waarna u een wachtwoord diende aan te maken. Als u uw tijdelijke pincode nog niet heeft veranderd in een wachtwoord, wordt de toegang per 15 maart geblokkeerd. U kunt dan via de optie “Wachtwoord vergeten” een nieuwe toegang krijgen. Dit kan alleen als uw e-mailadres bekend is bij uw Bibliotheek. .

Bekijk details van Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

• Bibliotheek Krimpen a/d Lek: cursus Digisterker

9 maart 2018

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, invullen van belastingaangifte, werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten niet hoe het werkt of vinden het nog wat moeilijk. Daarom verzorgt de Bibliotheek Krimpenerwaard de cursus “Digisterker: werken met de digitale overheid”. Cursisten maken kennis met diverse overheidswebsites zoals de Mijn overheid, het UWV, de SVB en de gemeente Krimpenerwaard.

Bekijk details van Bibliotheek Krimpen a/d Lek: cursus Digisterker

• Nieuw!!! Filmbieb

6 maart 2018

Vanaf 1 maart is de site filmbieb.nl online. Deze website wordt beheerd door Muziekweb. Alle leden van bibliotheken in Nederland kunnen via Filmbieb film-dvd’s lenen. Ook kunnen via de site trailers worden bekeken en wordt er achtergrondinformatie over de beschikbare films en series gegeven.

Bekijk details van Nieuw!!! Filmbieb

• Boekenweek 2018: "Natuur"

6 maart 2018

Van 10 tot en met 18 maart is het Boekenweek, waarbij landelijk allerlei activiteiten georganiseerd worden. Het thema van deze Boekenweek is de Natuur.

Bekijk details van Boekenweek 2018: "Natuur"

• Sollicitatietraining in Lekkerkerk

28 februari 2018

Ben je op zoek naar werk en wil je leren hoe je tegenwoordig het beste zelfstandig kunt solliciteren? Wanneer je een MBO-4 opleiding of lager hebt kan een Videotraining jou helpen.

Bekijk details van Sollicitatietraining in Lekkerkerk

• Het internet op met uw tablet of smartphone

19 februari 2018

Voor mensen die een tablet of smartphone hebben is het vaak nog een hele stap om daarmee op internet te gaan. Soms is niet duidelijk hoe je dat doet en als je dan de juiste app hebt gevonden, hoe je dan aan de slag kunt gaan.

Bekijk details van Het internet op met uw tablet of smartphone

• Eerste Verkiezingsdebat 15 februari in Bibliotheek Lekkerkerk

29 januari 2018

Op woensdag 21 maart mag u weer kiezen welke partijen de komende vier jaar onze gemeente gaan besturen. Maar weet u eigenlijk al waar de partijen voor staan? De Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek, de Stichting Servicepunt Verenigingen Nederlek en de Bibliotheek Krimpenerwaard helpen u daarbij.

Bekijk details van Eerste Verkiezingsdebat 15 februari in Bibliotheek Lekkerkerk