Resultaat 1 - 10 (van 28)

• Winnaars prijsvraag braderie Bergambacht

6 september 2017

Vele bezoekers van onze kraam op de gezellige braderie van Bergambacht deden weer mee met de prijsvraag.

Bekijk details van Winnaars prijsvraag braderie Bergambacht

• Taalhuis Krimpenerwaard geopend!

5 september 2017

Op maandagmiddag 4 september 2017 is het Taalhuis Krimpenerwaard officieel geopend! Burgemeester R. Cazemier en wethouder L. Sleeuwenhoek waren aanwezig in de bibliotheek van respectievelijk Schoonhoven en Lekkerkerk om het officiƫle startsein te geven.

Bekijk details van Taalhuis Krimpenerwaard geopend!

• Sollicitatietraining Schoonhoven

31 augustus 2017

Ben je op zoek naar werk en wil je leren hoe je het beste kunt solliciteren?

Bekijk details van Sollicitatietraining Schoonhoven

• Opening Taalhuis Krimpenerwaard

30 augustus 2017

De Bibliotheek Krimpenerwaard opent op maandag 4 september a.s. officieel het Taalhuis Krimpenerwaard!

Bekijk details van Opening Taalhuis Krimpenerwaard

• Ruimere openingstijden

25 augustus 2017

Per 1 september 2017 hanteert Bibliotheek Krimpenerwaard voor verschillende vestigingen ruimere openingstijden.

Bekijk details van Ruimere openingstijden

• Cursussen internetgebruik in de bibliotheek

10 augustus 2017

Gebruik van het internet is niet meer weg te denken in deze tijd. Maar soms wordt vergeten dat er mensen zijn die nog niet of nog niet helemaal vaardig zijn in het gebruik ervan. De Bibliotheek organiseert daarom twee verschillende cursussen, die binnenkort in Bergambacht starten.

Bekijk details van Cursussen internetgebruik in de bibliotheek

• Vakantiebieb

8 juli 2017

Met de VakantieBieb heeft iedereen toegang tot een omvangrijke selectie Nederlandse e-books gedurende de hele zomer. De VakantieBieb is een initiatief van de Bibliotheek om mensen kennis te laten maken met e-books en kinderen te stimuleren in de vakantie te blijven lezen. Sinds de start in 2013 hebben ruim 762.000 mensen de VakantieBieb-app gedownload.

Bekijk details van Vakantiebieb

• Taalvrijwilligers gezocht

12 juni 2017

Het Taalhuis Krimpenerwaard is hard op zoek naar taalvrijwilligers.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht

• Vrijwilligers gezocht voor tabletbijeenkomsten

9 juni 2017

De welzijnsorganisaties in de kernen van de gemeente Krimpenerwaard en de bibliotheek Krimpenerwaard willen in het najaar tabletbijeenkomsten organiseren voor mensen die kennis willen maken met deze mediavorm.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor tabletbijeenkomsten

• Lekker lezen in een Zomer-leesclub

6 juni 2017

Voor wie van lezen houdt, is er de mogelijkheid om in de Krimpenerwaard mee te doen aan een Zomer-leesclub.

Bekijk details van Lekker lezen in een Zomer-leesclub