Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Coronamaatregelen per 29 september

29 september 2020

Vanaf 29 september gelden in alle vestigingen de volgende voorzorgsmaatregelen:

Bekijk details van Coronamaatregelen per 29 september

• Ammerstol, Gouderak en Ouderkerk weer regulier open vanaf 31 augustus

27 augustus 2020

Onze servicepunten in Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak en Ammerstol gaan vanaf maandag 31 augustus weer volgens de reguliere openingstijden open.

Bekijk details van Ammerstol, Gouderak en Ouderkerk weer regulier open vanaf 31 augustus

• HOP zoekt schoolspullen van vroeger

24 augustus 2020

In september en oktober 2020 organiseren het Historisch OntmoetingsPunt (HOP) Schoonhoven en Bergambacht een tentoonstelling over het onderwijs van vroeger. Die tentoonstelling zal echter gemaakt moeten worden door de inwoners van Schoonhoven en Bergambacht zelf, omdat het HOP geen vaste collectie heeft. Werkt u mee? Het HOP zoekt mensen, die bereid zijn tijdelijk spullen voor deze tentoonstelling af te staan.

Bekijk details van HOP zoekt schoolspullen van vroeger

• Boekpresentatie 'Zij kwamen uit de Krimpenerwaard'

7 juli 2020

Zaterdag 18 juli is de officiële presentatie van het boek ‘Zij kwamen uit de Krimpenerwaard’. Dit gebeurt om 15.30 uur in de bibliotheek van Schoonhoven. Tijdens deze presentatie zal het eerste exemplaar van het boek uitgereikt worden aan Diana Hoogendoorn-Lettink, kleindochter van de op 7 mei 1945 in Veenendaal gesneuvelde BS’er Heinz Lettink.

Bekijk details van Boekpresentatie 'Zij kwamen uit de Krimpenerwaard'

• Digitale cafés weer van start in september!

20 augustus 2020

Vanaf september gaan in de bibliotheken van Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven de digitale cafés weer van start.

Bekijk details van Digitale cafés weer van start in september!

• ZomerTaal

23 juli 2020

De zomervakantie is weer van start gegaan. Tijd voor een nieuwe ZomerTaal!

Bekijk details van ZomerTaal

• Per 1 juli verdere versoepeling maatregelen

30 juni 2020

Vanaf 1 juli 2020 mogen de voorzorgsmaatregelen op een aantal punten verder versoepeld worden van de regering. Deze versoepeling brengt medewerkers en klanten weer een stapje dichter bij een normaal bibliotheekbezoek.

Bekijk details van Per 1 juli verdere versoepeling maatregelen

• Dienstregeling bibliobus hervat

24 mei 2020

De bibliobus rijdt vanaf 25 mei weer.

Bekijk details van Dienstregeling bibliobus hervat

• Voorzorgsmaatregelen vanaf 12 mei 2020

11 mei 2020

Vanaf 12 mei gaan de bibliotheekvestigingen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven weer open! Wij vragen u vriendelijk de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Bekijk details van Voorzorgsmaatregelen vanaf 12 mei 2020

• Alle activiteiten afgelast t/m 1 juni

23 april 2020

De Bibliotheek Krimpenerwaard heeft besloten tot en met 1 juni alle activiteiten af te gelasten in verband met het Coronavirus.

Bekijk details van Alle activiteiten afgelast t/m 1 juni