Resultaat 1 - 10 (van 14)

• Onderhoud bibliotheeksysteem

11 oktober 2019

Op 13 oktober wordt het bibliotheeksysteem ge├╝pdatet. Hierdoor kunt u van 18:30 uur tot 23:00 uur geen gebruik maken van Mijn Bibliotheek, de catalogus en de Bibliotheek Wise App. Dit betekent dat u tijdelijk niet kunt verlengen, reserveren, betalen of de catalogus kunt raadplegen. Onze excuses voor het ongemak.

Bekijk details van Onderhoud bibliotheeksysteem

• Cursussen Digisterker en Klik&Tik

6 november 2019

Er is eigenlijk bijna niet meer aan te ontkomen; omgaan met de computer en internet wordt de gewoonste zaak van de wereld. Maar wat als u die vaardigheid nog niet heeft of er onzeker over bent? De bibliotheek helpt iedereen die er open voor staat om digitaal vaardig(er) te worden. Er zijn twee soorten cursussen en binnenkort starten deze in de bibliotheek van Bergambacht.

Bekijk details van Cursussen Digisterker en Klik&Tik

• Inschepen met een boek

26 september 2019

Het is bijna Kinderboekenweek. Alle scholen, bibliotheken en boekhandels besteden hier aandacht aan. Vooral omdat het zo leuk en belangrijk is om te lezen. De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert in Lekkerkerk en Ammerstol dit jaar een leuke activiteit voor kinderen van 5 tot ongeveer 9 jaar.

Bekijk details van Inschepen met een boek

• Gezocht: de nieuwe polderdichter van de Krimpenerwaard

4 juli 2019

Op 3 oktober a.s. kiezen Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel voor de komende twee jaar een nieuwe polderdichter. Voor de zevende keer kunnen regionale dichters strijden om deze eervolle titel. Dichters uit Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel, ervaren en in de dop, jong en oud, stil en opvallend, vernieuwend of traditioneel, kunnen aan deze verkiezing deelnemen.

Bekijk details van Gezocht: de nieuwe polderdichter van de Krimpenerwaard

• Duurzame koffie in de Bibliotheek

18 april 2019

De koffie was altijd al gratis in (bijna) al onze vestigingen, maar is nu ook verantwoord. Om ook een verbetering te maken op het gebied van duurzaamheid, zijn we onlangs overgestapt op Fairtrade biologische koffie, thee en cacao en biologisch-afbreekbare bekertjes en roerstaafjes. Komt u de nieuwe koffie ook een keertje proeven?

Bekijk details van Duurzame koffie in de Bibliotheek

• Krimpen aan de Lek voortaan open op zaterdag, dicht op vrijdagavond

12 maart 2019

De bibliotheek in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek gaat vanaf april niet meer open op vrijdagavond, maar op zaterdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur.

Bekijk details van Krimpen aan de Lek voortaan open op zaterdag, dicht op vrijdagavond

• Gratis oefenen voor je theorie-examen!

7 januari 2019

Theorie-examen doen voor je rijbewijs? Dan is het goed om veel te oefenen. Dat kan nu gratis bij de Bibliotheek Krimpenerwaard.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie-examen!

• Lezing of workshop geven?

13 december 2018

Weet u veel van een bepaald onderwerp af en wilt u daar eens een lezing over geven? Of zoekt u ruimte om uw workshop te geven?

Bekijk details van Lezing of workshop geven?

• E-mail in plaats van brievenbuspost

25 september 2018

Om onze kosten te reduceren krijgen leden die een e-mailadres hebben opgegeven voortaan geen kaart per post meer, maar een e-mail.

Bekijk details van E-mail in plaats van brievenbuspost

• Tarieven per 1 januari 2019

20 september 2018

De nieuwe tarieven per 1 januari 2019:

Bekijk details van Tarieven per 1 januari 2019