Resultaat 1 - 10 (van 13)

• VakantieBieb weer open!

24 juni 2019

Op 1 juni gaat de VakantieBieb open voor de jeugd, op 1 juli ook voor volwassenen. In deze gratis app staan meer dan 50 e-books voor jong en oud. De VakantieBieb is het zomercadeautje van de Bibliotheek, voor zowel leden als niet-leden.

Bekijk details van VakantieBieb weer open!

• Zomer in de Bibliotheek!

24 juni 2019

De zomervakantie staat weer voor de deur. Een goed moment om een aantal zaken nog eens onder de aandacht te brengen. Wist je bijvoorbeeld dat onze vestigingen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven gewoon de hele zomer open blijven? Lid of geen lid van de bibliotheek: bij ons kun je altijd terecht voor een kopje koffie met een krant of een gezellig praatje.

Bekijk details van Zomer in de Bibliotheek!

• De Taal van Administratie een succes!

24 juni 2019

Onlangs mochten de tien cursisten van de cursus ‘De Taal van administratie’ hun certificaat in ontvangst nemen. Acht weken lang werden de cursisten bijgeschoold in de taal die hoort bij thema’s die met de persoonlijke administratie te maken hadden.

Bekijk details van De Taal van Administratie een succes!

• Duurzame koffie in de Bibliotheek

18 april 2019

De koffie was altijd al gratis in (bijna) al onze vestigingen, maar is nu ook verantwoord. Om ook een verbetering te maken op het gebied van duurzaamheid, zijn we onlangs overgestapt op Fairtrade biologische koffie, thee en cacao en biologisch-afbreekbare bekertjes en roerstaafjes. Komt u de nieuwe koffie ook een keertje proeven?

Bekijk details van Duurzame koffie in de Bibliotheek

• Krimpen aan de Lek voortaan open op zaterdag, dicht op vrijdagavond

12 maart 2019

De bibliotheek in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek gaat vanaf april niet meer open op vrijdagavond, maar op zaterdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur.

Bekijk details van Krimpen aan de Lek voortaan open op zaterdag, dicht op vrijdagavond

• Gratis oefenen voor je theorie-examen!

7 januari 2019

Theorie-examen doen voor je rijbewijs? Dan is het goed om veel te oefenen. Dat kan nu gratis bij de Bibliotheek Krimpenerwaard.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie-examen!

• Lezing of workshop geven?

13 december 2018

Weet u veel van een bepaald onderwerp af en wilt u daar eens een lezing over geven? Of zoekt u ruimte om uw workshop te geven?

Bekijk details van Lezing of workshop geven?

• E-mail in plaats van brievenbuspost

25 september 2018

Om onze kosten te reduceren krijgen leden die een e-mailadres hebben opgegeven voortaan geen kaart per post meer, maar een e-mail.

Bekijk details van E-mail in plaats van brievenbuspost

• Tarieven per 1 januari 2019

20 september 2018

De nieuwe tarieven per 1 januari 2019:

Bekijk details van Tarieven per 1 januari 2019

• Nieuw!!! VoorleesExpress

18 september 2018

De Bibliotheek Krimpenerwaard is bezig de Voorleesexpress Krimpenerwaard op te zetten. De VoorleesExpress is er voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar met een taalachterstand. Een getrainde vrijwilliger komt gedurende 20 weken eenmaal per week ongeveer een uur bij het gezin thuis om met (voor)lezen en met taal aan de slag te gaan.

Bekijk details van Nieuw!!! VoorleesExpress