Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Taalhuis Krimpenerwaard: Cursus De Taal van administratie

21 maart 2019

Het Taalhuis Krimpenerwaard – onderdeel van de Bibliotheek Krimpenerwaard - organiseert de cursus De taal van administratie. De cursus is bedoeld voor mensen die in de gemeente Krimpenerwaard wonen en graag hun administratie (beter) op orde willen krijgen.

Bekijk details van Taalhuis Krimpenerwaard: Cursus De Taal van administratie

• Krimpen aan de Lek voortaan open op zaterdag, dicht op vrijdagavond

12 maart 2019

De bibliotheek in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek gaat vanaf april niet meer open op vrijdagavond, maar op zaterdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur.

Bekijk details van Krimpen aan de Lek voortaan open op zaterdag, dicht op vrijdagavond

• Internationale Vrouwendag van Amnesty International

27 februari 2019

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en zet Amnesty International zich in voor onder meer vrouwelijke gewetensgevangenen, slachtoffers van marteling en geweld en mensenrechten verdedigers. Dit jaar staan Loujain al-Hathloul, Iman al-Nafjan en Aziza al-Yousef uit Saudi- Arabië centraal. Zij zitten in de gevangenis omdat zij dezelfde rechten willen als de mannen: reizen zonder mannelijke toezicht, werken en studeren en autorijden.

Bekijk details van Internationale Vrouwendag van Amnesty International

• Digitaal Café Krimpenerwaard succesvol!

8 januari 2019

In 2018 hebben de Stichting WON, de SWOS, SWOB/V, de SCO Ouderkerk en de Bibliotheek Krimpenerwaard in elke kern in de Krimpenerwaard digitale inloopspreekuren geïntroduceerd. Daar werd elke keer goed gebruik van gemaakt! Mensen komen met hun telefoon, tablet of laptop naar ons toe met uiteenlopende vragen. Wegens dit succes gaan we in 2019 verder!

Bekijk details van Digitaal Café Krimpenerwaard succesvol!

• Gratis oefenen voor je theorie-examen!

7 januari 2019

Theorie-examen doen voor je rijbewijs? Dan is het goed om veel te oefenen. Dat kan nu gratis bij de Bibliotheek Krimpenerwaard.

Bekijk details van Gratis oefenen voor je theorie-examen!

• Lezing of workshop geven?

13 december 2018

Weet u veel van een bepaald onderwerp af en wilt u daar eens een lezing over geven? Of zoekt u ruimte om uw workshop te geven?

Bekijk details van Lezing of workshop geven?

• E-mail in plaats van brievenbuspost

25 september 2018

Om onze kosten te reduceren krijgen leden die een e-mailadres hebben opgegeven voortaan geen kaart per post meer, maar een e-mail.

Bekijk details van E-mail in plaats van brievenbuspost

• Tarieven per 1 januari 2019

20 september 2018

De nieuwe tarieven per 1 januari 2019:

Bekijk details van Tarieven per 1 januari 2019

• Nieuw!!! VoorleesExpress

18 september 2018

De Bibliotheek Krimpenerwaard is bezig de Voorleesexpress Krimpenerwaard op te zetten. De VoorleesExpress is er voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar met een taalachterstand. Een getrainde vrijwilliger komt gedurende 20 weken eenmaal per week ongeveer een uur bij het gezin thuis om met (voor)lezen en met taal aan de slag te gaan.

Bekijk details van Nieuw!!! VoorleesExpress

• Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

14 maart 2018

Tot voor kort ontving u van uw Bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om uw account te activeren, waarna u een wachtwoord diende aan te maken. Als u uw tijdelijke pincode nog niet heeft veranderd in een wachtwoord, wordt de toegang per 15 maart geblokkeerd. U kunt dan via de optie “Wachtwoord vergeten” een nieuwe toegang krijgen. Dit kan alleen als uw e-mailadres bekend is bij uw Bibliotheek. .

Bekijk details van Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord