Aantal bibliotheken weer open vanaf dinsdag 12 mei

Gepubliceerd op: 7 mei 2020 15:02

Goed nieuws! Tijdens de persconferentie van 6 mei zei premier Mark Rutte dat bibliotheken vanaf volgende week ook weer open mogen. De bibliotheek zelf hield rekening met een latere datum en wij zijn dus aangenaam verrast door dit nieuws. Wij zetten alles op alles op vanaf aanstaande dinsdag 12 mei om 14.00 uur de deuren weer te openen van onze vestigingen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven.

De openstelling van de vier grotere vestigingen zal in de eerste fase alléén gaan om de uitleenfunctie: langer in de bibliotheken blijven dan nodig is om uw boeken in te leveren en nieuwe op te halen zit er helaas nog niet in. U kunt dus alleen boeken wegbrengen en nieuwe halen.

Vanaf 2 juni kunt u weer gebruik maken van het kopieerapparaat en een aantal werkplekken (computers).

De bibliotheken in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven zullen aangepaste openingstijden hebben: van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Wij vragen u op voorhand vriendelijk om de algemene richtlijnen (blijf thuis als u klachten heeft, was vaak uw handen en hou 1,5 meter afstand) goed in acht te nemen bij een bezoek aan de bibliotheek.

Ook zullen wij – net als veel winkels – een beperkt aantal klanten tegelijkertijd toelaten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Op deze website zullen wij de actuele informatie t.a.v. heropening van vestingen plaatsen.