Alle activiteiten afgelast t/m 1 juni

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 09:45

De Bibliotheek Krimpenerwaard heeft besloten tot en met 1 juni alle activiteiten af te gelasten in verband met het Coronavirus.

Het kabinet heeft donderdag 12 maart een crisisoverleg gehouden en hieruit zijn een aantal maatregelen voortgekomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen.

Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Dit verbod geldt in ieder geval tot en met 28 april 2020. Ook deden ze een oproep aan alle organisatoren van bijeenkomsten om die bijeenkomsten te heroverwegen.

In navolging hiervan neemt ook de Bibliotheek Krimpenerwaard haar verantwoordelijkheid.

Daarom gaan alle activiteiten in onze vestigingen helaas niet door tot en met 28 april 2020.