Bibliotheek van Bergambacht minder goed bereikbaar

Gepubliceerd op: 8 november 2018 13:09

Door bestratingswerkzaamheden is de Bibliotheek van Bergambacht in de maand november minder goed bereikbaar.

Hierbij een update van de bestratingswerkzaamheden in de Oosterhoef in Bergambacht.

Vanaf woensdagmiddag 7 november 17.00 uur, is de Oosterhoef weer opengesteld vanaf de kant Houtstraat, Boterbloem en Pinksterbloem t/m Oosterhoef huisnummer 7.

Ook de Westerhoef en Godevaertshoef zijn alleen van deze kant bereikbaar!

Vanaf woensdagmiddag 7 november 17.00 uur is de Oosterhoef afgesloten voor het doorgaande verkeer, tussen Oosterhoef huisnummer 1 en 7. Dit houdt in dat ook de wijk van de Kastanje, Hazelaar, Abeel, Plataan, Esdoorn, Olm en Populier NIET bereikbaar zijn vanaf de Oosterhoef.

Voor de bereikbaarheid van deze wijk wordt weer een doorsteek gemaakt t.h.v. de Wielewaal en Els, zodat deze wijk bereikbaar is vanaf de Houtstraat en Wielewaal via de Populier!

Omleiding wordt aangegeven d.m.v. bebording.

Deze werkzaamheden duren voorlopig t/m vrijdag 30 november.

Ook de bibliotheek is voor het autoverkeer alleen weer bereikbaar vanaf de Wielewaal!  E.e.a. wordt aangegeven op de bebording van de omleiding.