UPDATE: Coronamaatregelen per 15 oktober

Gepubliceerd op: 14 oktober 2020 11:56

UPDATE!!! Vanaf 15 oktober gelden de volgende voorzorgsmaatregelen:

Krimpen aan de Lek

De bibliotheek in het Cultuurhuis krijgt aangepaste openingstijden vanwege de sluiting van de rest van het Cultuurhuis en Grand Café Siep. Iedere middag is de bibliotheek van Krimpen aan de Lek geopend van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Extra maatregelen per 22 oktober

Vanaf heden mag u tot 20 boeken lenen, zes weken lang!

Algemene maatregelen voor iedere vestiging

* Een mondkapje is vanaf heden verplicht in de bibliotheek. Ons personeel draagt ook mondkapjes.

* Blijf thuis als u verkouden bent of griep heeft en laat u snel testen. Vraag familie of buren om voor u boeken op te halen.

* Desinfecteer uw handen bij binnenkomst of maak gebruik van wegwerphandschoenen.

* Gebruik weer een winkelmandje. Zo kunnen wij zien hoeveel bezoekers er in de bibliotheek zijn.

* Houd 1,5 meter afstand van ons personeel en andere bezoekers.

* Vergeet uw bibliotheekpasje niet. Alle uitleningen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven verlopen via de zelfbedieningscomputers. Geen pasje betekent geen boeken meenemen.

* Raak alleen de boeken aan die u wilt lenen.

* Volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.

Rustige tijdstippen

Wilt u graag op een rustig tijdstip naar de bibliotheek komen? Dan raden wij aan om tijdens de ochtendopenstellingen naar de bibliotheek te komen.

Liever even niet naar de bibliotheek? Bibliotheek aan Huis!