Eerste Verkiezingsdebat 15 februari in Bibliotheek Lekkerkerk

Gepubliceerd op: 29 januari 2018 09:41

verkiezingsdebat 15 februari

Op woensdag 21 maart mag u weer kiezen welke partijen de komende vier jaar onze gemeente gaan besturen. Maar weet u eigenlijk al waar de partijen voor staan? De Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek, de Stichting Servicepunt Verenigingen Nederlek en de Bibliotheek Krimpenerwaard helpen u daarbij.

Op donderdag 15 februari organiseren zij gezamenlijk het éérste verkiezingsdebat in de Krimpenerwaard. Het debat vindt plaats in de Bibliotheek van Lekkerkerk. Alle negen fractieleiders zullen aanwezig zijn. Zij gaan met elkaar in debat aan de hand van prikkelende stellingen op het gebied van sport, welzijn en cultuur.

Ook u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. De avond zal worden geleid door journalist Jan Timmer. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een drankje, in gesprek te gaan met de lokale politici.

Bovendien zullen vanaf deze datum tot aan 21 maart in alle vestigingen van de Bibliotheek Krimpenerwaard de partijprogramma’s in te zien zijn op een speciaal voor de verkiezingen ingerichte tafel.Het debat begint om 20.00 uur.

De bibliotheek bevindt zich aan de Talmastraat 1 in Lekkerkerk. Toegang is vrij.