Hulp bij digitale vaardigheden in bibliotheek

Gepubliceerd op: 15 maart 2018 10:18

Bent u of kent u iemand die nog niet zo goed met Internet om kan gaan maar dat wel wil leren? De bibliotheek van Krimpen aan Lek start binnenkort de cursus Klik & Tik; het internet op. Deze cursus wordt gegeven in een zaaltje in het Cultuurhuis.

Tijdens 4 lesochtenden gaat u met hulp van vrijwilligers zelf aan de slag om de basisfuncties aan te leren.

Wat leert u zo al? Websites opzoeken, doorlinken, zoekmachines gebruiken en e-mailen. Via filmpjes bekijkt u de eenvoudige uitleg en daarna kunt u zelf aan de slag met praktische oefeningen. De aanwezige vrijwilligers helpen u op weg en ondersteunen bij de oefeningen.

De cursussen worden gegeven op woensdagmorgen, wekelijks vanaf 28 maart. Het duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Deelname is kosteloos en er zijn computers beschikbaar om op te werken. Opgeven aan de balie van de bibliotheek of via telefoonnummer 0180-521951.

Wist u dat er iedere maand een inloopspreekuur is voor hulp bij tablets, smartphones, laptops en e-readers? Op dinsdagmiddag 3 april van 13.30 uur tot 15.00 uur kunt u daarvoor terecht in de bibliotheek in het Cultuurhuis van Krimpen aan de Lek.