Inschepen met een boek

Gepubliceerd op: 26 september 2019 16:00

Het is bijna Kinderboekenweek. Alle scholen, bibliotheken en boekhandels besteden hier aandacht aan. Vooral omdat het zo leuk en belangrijk is om te lezen. De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseert in Lekkerkerk en Ammerstol dit jaar een leuke activiteit voor kinderen van 5 tot ongeveer 9 jaar.

Wat gaan we doen?

Het thema van de Kinderboekenweek is “Reis Mee!” en daarom zijn we op donderdagmiddag 3 oktober welkom op het voetveer van Lekkerkerk naar Nieuw-Lekkerland en op woensdagmiddag 9 oktober op het voetveer van Ammerstol dat “Af en toe” vaart naar Groot-Ammers. Op 3 oktober verzamelen we om 16.00 uur in de bibliotheek van Lekkerkerk. Op 9 oktober verzamelen we om 15.00 uur in de bibliotheek van Ammerstol.

Na het lezen van een leuk verhaal over een veerman gaan we met elkaar naar het pontje lopen. Daar schepen we in en dan gaan we varen!

Laat even van tevoren weten of je meevaart via info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl of bij de bibliotheek.Maar ook zonder aanmelden ben je welkom en proberen we iedereen mee te nemen.

Het is belangrijk dat er een ouder of verzorger meegaat.