Krimpen aan de Lek voortaan open op zaterdag, dicht op vrijdagavond

Gepubliceerd op: 12 maart 2019 09:46

De bibliotheek in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek gaat vanaf april niet meer open op vrijdagavond, maar op zaterdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur.

In september 2017 zijn de openingstijden van verschillende vestigingen uitgebreid en aangepast. Bibliotheek Krimpen a/d Lek in het Cultuurhuis is vanaf 1 september 2017 opengesteld op de vrijdagavond. Dit kwam namelijk als vraag naar voren uit het eerder gehouden klantenonderzoek.

Na een jaar hebben we de nieuwe openingstijden geëvalueerd en moeten we constateren dat er zeer weinig gebruik gemaakt wordt van de vrijdagavondopenstelling van de bibliotheek in Krimpen aan de Lek.

Omdat we ervoor willen zorgen dat er toch wekelijks een moment is buiten ‘kantoortijden’ waarop de bibliotheek bezocht kan worden, zal de bibliotheek in Krimpen a/d Lek vanaf 6 april op zaterdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur geopend zijn.

Vrijdagavond 29 maart is de laatste vrijdagavondopenstelling.