Lekker lezen in een Zomer-leesclub

Gepubliceerd op: 6 juni 2017 15:43

Voor wie van lezen houdt, is er de mogelijkheid om in de Krimpenerwaard mee te doen aan een Zomer-leesclub.

U leest dan in de maanden juli en augustus drie boeken rond een thema, dit jaar ‘Zonen over hun moeder’. Deze boeken bespreekt u in een leesclub die hiervoor speciaal wordt opgericht. Het is de bedoeling om in meerdere kernen in de Krimpenerwaard een Zomer-leesclub te starten.

Het is een initiatief van Bibliotheek Krimpenerwaard samen met de landelijke organisatie van leesclubs, Senia. Senia levert bij elk van de boeken een uitgebreide leeswijzer met discussievragen. Daardoor krijgt de bespreking van de boeken diepgang.

Welke boeken?
Het gaat om de romans van Adriaan van Dis - Ik kom terugMaarten 't Hart – Magdalena en van Mohammed Benzakour – Yemma.

Praktisch

De kosten zijn € 15,00. Voor meer informatie kunt u kijken op www.senia.nl. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar zomer@senia.nl.

Senia brengt de belangstellenden met elkaar in contact. In onderling overleg wordt de eerste datum en tijdstip vastgesteld, als ook in welke locatie van de bibliotheek Krimpenerwaard de zomer-leesclub bij elkaar zal komen. Als er minimaal 4 deelnemers zijn kan er een groep van start.