Afhaalservice voor servicepunten

Gepubliceerd op: 30 juni 2020 16:30

Uitbreiding afhaalservice en wijziging voor de servicepunten Ammerstol, Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel per 1 juli.

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de bibliotheken in de kernen Ammerstol, Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel te heropenen. Dit komt omdat deze vestigingen klein zijn qua oppervlakte en het dus lastig is om anderhalve meter afstand te houden, er geen zelfbediening is en omdat er in dezelfde panden basisscholen zijn gevestigd.

Hieronder zetten we graag uiteen wat er wél mogelijk is voor u!

Altijd welkom in andere vestigingen

Uiteraard bent u van harte welkom in de andere vestigingen van de Bibliotheek Krimpenerwaard, die vanaf 1 juli weer volgens de reguliere openingstijden geopend zullen zijn.

Leden van de Bibliotheek Krimpenerwaard mogen immers in alle vestigingen hun materialen inleveren en lenen. U kunt dus naar Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Bergambacht of Schoonhoven gaan. Klik hier voor openingstijden.

Niet voor iedereen zal dit een optie zijn. Het verheugt ons dan ook dat we u een nieuwe tijdelijke service kunnen aanbieden:

Afhaalservice voor Ammerstol, Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel!

U reserveert van tevoren boeken vanuit de catalogus op onze website en als u een mailtje ontvangt dat ze voor u beschikbaar zijn, kunt u de boeken ophalen op onderstaande afhaaluren. Tijdens het afhaaluur kunt u ook boeken inleveren.

Vanaf 1 juli is het mogelijk op onderstaande tijdstippen boeken op te halen, mits u dus heeft gereserveerd en bericht hebt ontvangen dat de boeken binnen zijn bij de bibliotheek:

Afhaalmomenten

Ammerstol donderdagavond 19:00 - 20:00 uur
Gouderak dinsdagmiddag 14:30 - 15:30 uur
donderdagavond 19:00 - 20:00 uur
Ouderkerk a/d IJssel donderdagmiddag 14:30 - 15:30 uur
vrijdagavond 19:00 - 20:00 uur

Hoe reserveer ik boeken voor de afhaalservice?

Als u inlogt op onze homepage kunt u boeken zoeken in de catalogus en ze reserveren. Weet u niet hoe dit gaat? Hier wordt het stap-voor-stap uitgelegd.

Zodra de gereserveerde boeken aangekomen zijn in uw vestiging, ontvangt u een mailtje.

Tijdens het eerstvolgende afhaaluur kunt u uw boeken komen ophalen. Alles staat kant en klaar gereed: op uw pasje en in een tasje. Verdere handelingen zijn niet meer nodig.

Het tasje blijft 14 dagen voor u klaarstaan. Het maximum aantal reserveringen per klant is voorlopig 5 boeken.

Als u zelf geen boeken kunt reserveren

Klanten die niet zelf kunnen reserveren, kunnen bellen met 0182-385406 en vragen of wij een tasje met boeken klaar zetten.