Ammerstol, Gouderak en Ouderkerk weer regulier open vanaf 31 augustus

Gepubliceerd op: 27 augustus 2020 11:18

Onze servicepunten in Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak en Ammerstol gaan vanaf maandag 31 augustus weer volgens de reguliere openingstijden open.

Ammerstol

De bibliotheek in Ammerstol is vanaf 31 augustus geopend op dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag.

Gouderak

De bibliotheek in Gouderak is vanaf 31 augustus geopend op maandagochtend en -avond, woensdagochtend en -middag en donderdagmiddag.

Ouderkerk aan den IJssel

De bibliotheek in Ouderkerk aan den IJssel is vanaf 31 augustus geopend op maandagvaond, dinsdagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagavond.

In het belang van de veiligheid van onze vrijwillige medewerkers én de klanten hebben we een aantal maatregelen getroffen. Wij hopen op begrip daarvoor.

Blijf thuis bij klachten

Bij coronagerelateerde klachten zoals hoesten, niezen of temperatuurverhoging: blijf thuis!

Materialen zijn via onze website te verlengen. Mailen mag ook via de knop. Vermeld dan alsjeblieft duidelijk het lidmaatschapsnummer dat op het bibliotheekpasje staat. Bellen kan iedere doordeweekse middag tussen 14.00 en 17.00 uur naar 0180-669999 (vestiging Lekkerkerk).

Gebruik een winkelmandje

Om anderhalve meter afstand met onze vrijwillige medewerkers en met andere klanten goed te kunnen bewaren kan een beperkt aantal klanten tegelijk naar binnen.

Er staan oranje winkelmandjes bij de deur. Zijn die op, dan verzoeken wij te wachten tot er weer een mandje beschikbaar komt.

Kinderen tellen ook mee als klant. Het zou fijn zijn als jonge kinderen bij hun ouders in de buurt blijven.

Hygiëne

Maak bij binnenkomst gebruik van de handgel die er staat.

Het gebruik van de aangeboden plastic handschoenen is vrijwillig.

Geen contant geld

Het is niet meer mogelijk contant aan de balie af te rekenen.

Betalen kan via deze website. Na inloggen wordt de mogelijkheid geboden via Ideal te betalen. Het geld wordt als een tegoed geboekt op het betreffende lenerspasje.

Vragen hierover kunnen via e-mail of aan de balie gesteld worden. Vermeld daarbij altijd het lidmaatschapsnummer dat op het bibliotheekpasje staat, zodat wij contact kunnen opnemen.