Sollicitatietraining Schoonhoven

Gepubliceerd op: 31 augustus 2017 08:27

Ben je op zoek naar werk en wil je leren hoe je het beste kunt solliciteren?

Wanneer je een MBO-2 opleiding of lager hebt kan een videotraining jou helpen. Tijdens de training leer je stap voor stap alles wat je nodig hebt om werk te vinden.

Er wordt gewerkt met video’s waarbij je voorbeelden en uitleg krijgt van situaties zoals die in het echt voorkomen. Je krijgt een werkboek en je wordt begeleid door een loopbaancoach en een bibliotheekmedewerker.

Voor het werkboek betaal je € 10,-- die je terugkrijgt als je alle bijeenkomsten hebt bijgewoond.

De training kun je volgen in de bibliotheek van Schoonhoven. Binnenkort start weer een nieuwe groep, waar deelnemers zich voor kunnen opgeven.

Aanmelden kun je doen aan de balie van de bibliotheek Schoonhoven of via de mail infoschoonhoven@debibliotheekkrimpenerwaard.nl

Voor de cursus kom je 6 keer naar de bibliotheek. Op maandagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Data: 25 september, 9 oktober, 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober en 6 november.