Taalhuis: Oefen Nederlands in de zomervakantie!

Gepubliceerd op: 9 juli 2019 09:23

In de zomervakantie organiseert het Taalhuis verschillende taalactiviteiten. Je kunt dan extra Nederlands oefenen. Het is voor volwassenen en kinderen. De taalactiviteiten vinden plaats in de bibliotheek van Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Schoonhoven. De ene week zijn er taalspelletjes en de andere week is er een themabijeenkomst.

Dit jaar bestaan de bijeenkomsten uit de thema’s: theater, natuur en verkeer.

Bij het thema theater mag je iets zingen, dansen of vertellen. Daarna worden er Nederlandse liedjes gezongen. Een muzikant zal de muziek verzorgen.

Bij het thema natuur is er een presentatie over de jacht. Ook gaan we bloemenkransen maken.

Bij het thema verkeer is er een theorieles met de belangrijkste verkeersregels. Hierna maken we een ‘verkeerswandeling’ door het dorp.

Wees welkom!

Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar taalhuis@debibliotheekkrimpenerwaard.nl of bellen naar 0180 – 66 99 99.