Verhuizing bibliotheek Bergambacht

Gepubliceerd op: 9 oktober 2020 15:45

Zoals u vast wel heeft gehoord gaat de bibliotheek in Bergambacht verhuizen! Maandag 12 oktober zullen wij de deuren sluiten om begin december open te gaan op ons nieuwe adres: Pleinstraat 4 in Bergambacht, op de beneden-verdieping van Speksnijder Interieur.

Alternatieven tot heropening begin december

Zolang de bibliotheek van Bergambacht gesloten is, kunt u gebruik maken van een aantal alternatieven. Ten eerste kunt u uiteraard bij al onze andere bibliotheken terecht, zoals Schoonhoven, Ammerstol of Lekkerkerk, om boeken te lenen of in te leveren. Ook kunt u, indien u niet in de gelegenheid bent om naar een andere bibliotheek te komen, gebruik maken van onze dienst Bibliotheek aan Huis. Een vrijwilliger komt dan boeken bij u thuis brengen.

Verlenging uitleentermijn

Zodra de bibliotheek haar deuren sluit, zullen we alle inleverdata in één keer vooruit zetten naar begin december.

Let op: de materialen die u leent na 12 oktober hebben de reguliere uitleentermijn van 3 weken.

Ophaalvestiging reserveringen

De reserveringen die als ophaalvestiging Bergambacht hebben en tijdens de sluiting binnenkomen, kunnen opgehaald worden in bibliotheek Schoonhoven. Als u na 12 oktober een nieuwe reservering maakt kunt u zelf een ophaalvestiging binnen de Krimpenerwaard kiezen.

Informatie tijdens sluiting

In de periode dat de bibliotheek gesloten is, houden wij u op de hoogte via onze website en onze social media. De precieze datum van opening zullen wij via de website communiceren en via social media zullen we u regelmatig een blik achter de schermen geven!

Heeft u nog vragen? U kunt mailen naar info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl of bellen naar 0182 385406.