Voorzorgsmaatregelen vanaf 12 mei 2020

Gepubliceerd op: 11 mei 2020 10:55

Vanaf 12 mei gaan de bibliotheekvestigingen in Bergambacht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Schoonhoven weer open! Wij vragen u vriendelijk de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Blijf thuis als u verkouden bent of griep heeft. Vraag familie of buren om voor u boeken op te halen.

Kom zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek. Kinderen hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Maak gebruik van een winkelmandje. Is er geen winkelmandje beschikbaar? Wacht dan buiten.

Houd 1,5 meter afstand van ons personeel en andere bezoekers.

Vergeet uw bibliotheekpasje niet. Alle uitleningen verlopen via de zelfbedieningscomputers. Geen pasje = geen boeken meenemen.

Raak alleen de boeken aan die u wilt lenen.

Boeken die u terugbrengt gaan in quarantaine. Plaats uw teruggebrachte boeken daarom op de quarantainekar.

Volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.

Alleen samen krijgen we corona onder controle