Vrijwilligers gezocht voor tabletbijeenkomsten

Gepubliceerd op: 9 juni 2017 15:15

De welzijnsorganisaties in de kernen van de gemeente Krimpenerwaard en de bibliotheek Krimpenerwaard willen in het najaar tabletbijeenkomsten organiseren voor mensen die kennis willen maken met deze mediavorm.

Een tablet wordt tegenwoordig vaak aanbevolen voor mensen die nog niet zo bekend zijn met computers. Omdat het makkelijk in gebruik is en omdat er heel veel mee mogelijk is. Vooral de contacten die je op een dergelijke manier kunt krijgen en onderhouden kunnen zeer waardevol zijn.

Voor het verzorgen van de bijeenkomsten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een redelijke kennis op dit gebied hebben en dat wel willen en kunnen uitleggen aan anderen. De bedoeling is dat in alle kernen van de gemeente een bijeenkomst van 2 uur georganiseerd wordt.

Voelt u hier iets voor? Dan kunt u zich melden bij de welzijnsorganisaties SWON, SWOB-V en SWOS of via e-mail bij info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl.

Op donderdagmorgen 15 juni om 9.30 uur wordt een introductiemorgen verzorgd in de bibliotheek van Bergambacht voor potentiĆ«le vrijwilligers.
Daarbij wordt uitleg gegeven wat de bedoeling is en wordt met elkaar bepaald hoe we het gaan organiseren. Van harte aanbevolen dus om vrijblijvend deze
morgen aanwezig te zijn.